|

22 kez doktora gitti tümör fark edilmedi

7 yaşında baş ağrısından yakınmaya başlayan Poppy Eden'ın ailesi ilk başta burun tıkanıklığından kaynaklandığını düşündü. 22 kez hastaneye giden kızın hastalığı 3 yıl sonra anlaşıldı. Beyninde tümör olduğu tespit edilen ve acilen ameliyata alınan Poppy Edden, hastalığından kurtulsa da psikolojik etkilerinden kurtulamadı.

Yeni Şafak
12:13 - 2/03/2017 Perşembe
Güncelleme: 12:24 - 2/03/2017 Perşembe
Diğer
Küçük kız 7 yaşından 11 yaşına kadar baş ağrısıyla mücadel etti.
Küçük kız 7 yaşından 11 yaşına kadar baş ağrısıyla mücadel etti.

Üç yıl boyunca düzenli olarak baş ağrısı ve mide bulantısından yakınan 11 yaşındaki Poppy Eden'ın hastalığı doktorlar tarafından yıllarca göz ardı edildi. Küçük kız 22 kez doktora göründü ancak ağrıdan kafasını kaldıramayacak hale gelene kadar hastalığı anlaşılmadı.



Doktorlar anlayamadı


Ailesi ilk başlarda burun tıkanıklığından kaynaklandığını düşündü.Sürekli midesi bulanan küçük kız hastaneyle ev arasında mekik dokuyordu ancak hiçbir doktor hastalığını adlandıramadı. Poppy Edden, gece ağrıyla uykudan uyandığı bir geceden sonra şiddetli baş ağrısıyla acile kaldırıldı.



Mirror'ın haberine göre; MR sonuçlarına göre 11 yaşındaki kızın beyninde tümör vardı. Acil bir ameliyatla beynindeki tümör alındı. Poppy Eden, ameliyattan sonra hızlı bir şekilde iyileşme gösterdi. Ailesi tümörün kanserli olmadığına şükrediyor. Ancak küçük kız hala travmanın etkisinde, geceleri kabuslarla uyanıyor.













#Beyin tümörü
7 yıl önce