|

Alişan'dan sert sözler: Yazıklar olsun

Birçok insan Türkiye'nin Arakan'a ulaştırdığı bin tonluk gıda ve giyecek yardımı karşısında gurur duyduklarını sosyal medyada ifade etti. Ünlü sanatçı Alişan da, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile Emine Erdoğan ve Türkiye'ye övgü dolu sözler sarf etti. Sanatçı, yardım etmeyen diğer Müslüman ülkelere de "Yazıklar olsun" diye seslendi.

Yeni Şafak
09:23 - 7/09/2017 Perşembe
Güncelleme: 10:19 - 7/09/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Alişan'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşım yaklaşıl 50 bin beğeni aldı.
Alişan'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşım yaklaşıl 50 bin beğeni aldı.

Arakan'a bin ton giyecek ve giyim yardımı için dün yola çıkan Emine Erdoğan bölgeye akşam saatlerinde ulaştı. Türkiye'nin attığı bu adım hem yurt içi hem de yurt dışında takdir topladı. Birçok vatandaş, Arakan'a giden yardımla ilgili gurur duyduklarını sosyal medya aracılığı ile iletti.

Ünlü sanatçı Alişan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Emine Erdoğan'a ve Türkiye'ye övgü dolu sözler sarf etti. "Bir kere daha gurur duydum bayrağımla, devletimle, ülkemle" diyen Alişan, Emine Erdoğan'ın 2013 yılında Myanmar'a gittiği ziyaret esnasında çekilen fotoğrafıyla şu sözleri paylaştı:

"Gazetelerde haberlerde okuruz, dünyada yüz binlerce Müslüman bir taraftan katledilirken, bir taraftan resmen bir savaşın içindeyken ölüyorsa ve 1,5 milyar Müslüman nüfusundan sadece Türkiye sahip çıkıyorsa ve siz diğer Müslüman ülkeler, o bir avuç kardeşinize bırakın sahip çıkmayı uluslararası platformda bir şeyler yapmıyorsanız, yazıklar olsun size. Siz 300 bavulla tatil yapmaya, eğlenmeye devam edin!

İşte Alişan'ın Instagram hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım:




#Arakan
#Emine Erdoğan
#Myanmar
7 yıl önce