|

'Aliyar'ın vedası izleyiciyi kızdırdı

Dün akşam yeni bölümüyle ekrana gelen Diriliş Ertuğrul'da 'Aliyar' şehit olarak diziden ayrıldı. 'Aliyar'ın vedası izleyiciyi çok üzerken, karakteri canlandıran Cem Uçan Instagram hesabı üzerinden veda etti. Uçan'ın veda ettiği post yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. İzleyiciler, 'Aliyar'ın diziye erken veda ettiğini söyleyerek tepki gösterdi.

Yeni Şafak
10:26 - 18/05/2017 Perşembe
Güncelleme: 11:48 - 18/05/2017 Perşembe
Yeni Şafak
'Aliyar' karakteri şehit olarak diziye veda etti.
'Aliyar' karakteri şehit olarak diziye veda etti.
Her bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Diriliş Ertuğrul dizisinde beklenmedik bir veda yaşandı. 'Aliyar' rolünü canlandıran Cem Uçan şehit olarak diziye veda etti. Aliyar karakterini canlandıran isim
Cem Uçan'ın
ölüm sahnesi izleyenleri ekrana kilitledi.
Binlerce yorum yapıldı

Uçan'ın bölüm sonrası Instagram hesabından yaptığı veda duygulandırdı. Paylaşımının altına, "Evet canlar canımdan bir parça Aliyar'ı gönlümüzün hatıra defterinin baş köşesine kaldırdık. Başta sevgili yapımcım Mehmet Bozdağ'a, bana güvenip Aliyar'ı teslim ettiği için yönetmenlerime, setteki tüm emekçi kardeşlerime, beni aralarına kabul eden Engin Altan Düzyatan, Nurettin Sönmez, Cengiz Coşkun, Ayberk Pekcan'a, dostlarıma ve siz ekranları başında bizleri izleyen canlarıma sonsuz teşekkürler. Helal edin" yazdı.
İzleyicilerin akın ettiği fotoğraf altına binlerce yorum geldi. "Keşke biraz daha kalsaydın", "Çabuk ayrıldın", "Çok özleyeceğim", "Dizi seninle çok güzeldi","Yolun açık olsun", "Çok ağlattın be Aliyar Bey gitmemeliydin" gibi yorumlar yapan hayranları, Aliyar'ı canlandıran Cem Uçan'ın diziden ayrılmasına bir hayli üzüldü.

İşte Cem Uçan'ın o paylaşımı:


Yapımcı Mehmet Bozdağ da oyuncuya veda etti:
#Diriliş Ertuğrul
#Cem Uçan
#Aliyar
7 yıl önce