|

Assassin's Creed'in dizisi geliyor

Geçtiğimiz yıl sinema filmi olarak uyarlanan Assassin's Creed oyunu şimdi de dizi olarak karşımıza çıkıyor. Assassin's Creed İçerik Yöneticisi Aymar Azaizia, projeyle ilgili Assassin's Creed severinin sorusuna yanıt verdi ve şirketin diziyi hazırlamakta olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
14:08 - 25/03/2017 Cumartesi
Diğer
Ubisoft, Assassin's Creed'in dizi versiyonu için çalıştıklarını doğruladı.
Ubisoft, Assassin's Creed'in dizi versiyonu için çalıştıklarını doğruladı.

Ubisoft, Assasin's Creed'in televizyon dizisi üzerinde çalışıldığını resmi olarak doğruladı. Geçtiğimiz günlerde bir Ask Me Anything (AMA) oturumunda Assassin's Creed İçerik Yöneticisi Aymar Azaizia, projeyle ilgili Assassin's Creed severinin sorusuna yanıt verdi ve şirketin diziyi hazırlamakta olduğunu söyledi.



Dizide hangi assassine odaklanılacağı ya da geçmiş assassinlerle herhangi bir bağlantı olup olmayacağı hakkında ayrıntı vermekten kaçınan Azaizia, dizinin film gibi olması için çalıştıklarını ve şirketin gurur duyacağı bir proje oluşturmak için gerekli zamanı harcadığını ifade etti.



Sevenlerin merak ettiği bir başka nokta ise, dizinin hangi TV platformu üzerinden yayınlanacağı. Ubisoft CEO'su Yves Guillemot geçtiğimiz yıl Netflix ile bir görüşme yaptıklarını söylemişti fakat konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.







#Assassin's Creed
#Ubisoft
7 yıl önce