|

Bad Boys 3 geliyor

Bad Boys hayranları Bad Boys 3 için uzun bir zamandır bekliyor. Bu beklentilerine cevap filmin stüdyosundan geldi. 2003 yılından bu yana hiç Bad Boys filmi yapılmamasına rağmen, stüdyo mümkün olan en kısa sürede üçüncü bir film çekmek istiyor. Bad Boys 3, bir süredir Bad Boys for Life olarak biliniyor ve çıkış tarihi bile belirlenmiş durumda; 8 Kasım 2018.

Yeni Şafak
10:09 - 19/06/2017 Pazartesi
Diğer
1995 yılındaki ilk Bad Boys dünya çapında 140 milyondan fazla hasılat elde etmiş, 2003 yapımı devam filmi ise dünya çapında yakaladığı 270 milyon dolar ile ilk filmi neredeyse ikiye katlamıştı.
1995 yılındaki ilk Bad Boys dünya çapında 140 milyondan fazla hasılat elde etmiş, 2003 yapımı devam filmi ise dünya çapında yakaladığı 270 milyon dolar ile ilk filmi neredeyse ikiye katlamıştı.
Bad Boys hayranları
Bad Boys 3
için uzun bir zamandır bekliyor.
Will Smith
ve Martin Lawrence'ın yüksek aksiyonlu iki filminden sonra üçüncü proje yıllarca hayata geçememişti ancak bazı gelişmeler oldu.
Bad Boys hayranları,
Bad Boys
ve Bad Boys 2'yi yöneten Michael Bay'i işaret ederek filmin bir an önce çekilmesini istiyor. Ancak Bay'ın böyle bir planı yok gibi.
Michael Bay
, Bad Boys 3’ü çekip çekmeyeceğine dair açıklamasında, “Onlar yakında kötü çocuklar değil, yaşlı çocuklar olacaklar, tamam mı? Çok geçmeden aktif polisler yerine emekli polisler olacaklar. Uzun zaman oldu ve ben bununla artık ilgilenmiyorum. Yine de, yeni filme çabucak başlamalılar. Kesinlikle Martin ve Will'in komik olmasını sağlayabilirsiniz. Bu ikisiyle eğlenceli bir film ortaya çıkar” dedi.

Sinemia'nın haberine göre, 2003 yılından bu yana hiç Bad Boys filmi yapılmamasına rağmen, stüdyo mümkün olan en kısa sürede üçüncü bir film çekmek istiyor. 1995 yılındaki ilk Bad Boys dünya çapında 140 milyondan fazla hasılat elde etmiş, 2003 yapımı devam filmi ise dünya çapında yakaladığı 270 milyon dolar ile ilk filmi neredeyse ikiye katlamıştı.

Yeni bir rekor kırması mümkün olan Bad Boys 3, bir süredir Bad Boys for Life olarak biliniyor ve çıkış tarihi bile belirlenmiş durumda. 8 Kasım 2018.

#Bad Boys 3
#Will Smith
#Michael Bay
7 yıl önce