|

’Çalgı Çengi’nin başrol oyuncuları Trabzon'da hayranlarıyla buluştu

“Çalgı Çengi İkimiz" filminin başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir, Forum Trabzon'da düzenlenen etkinlikte hayranlarıyla buluştu.

Yeni Şafak
11:31 - 27/01/2017 Cuma
Güncelleme: 11:37 - 27/01/2017 Cuma
IHA

“Çalgı Çengi İkimiz" filmi başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir, Forum Trabzon'da düzenlenen etkinlikte hayranlarıyla buluştu.


Ahmet Kural ve Murat Cemcir etkinlikten önce kuymak yedi sonra da hayranlarının karşısına çıktı. İkili hayranlarının büyük ilgisi karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.


Trabzonspor kaşkoluyla hayranlarından gelen soruları cevaplayan ikili kendilerine yöneltilen soruları esprili bir şekilde cevaplarken, Trabzon'a gelmekten son derece mutlu olduklarını söylediler.


Oyunculardan Murat Cemcir, "Kardeş Payı'nın devamı gelecek mi" sorusuna, "Kardeş Payını biz çok seviyoruz, göz ağrımız. Devamı gelmeyecek çünkü biz hep yeni hikayeleri anlatmayı seviyoruz. Yeni karakterler yeni hikayeler yeni bir şey yapmayı çok seviyoruz. 8 yılda toplamda 4 dizi 4 tane sinema filmi yaptık. Kardeş Payı'nın devamının geleceğini zannetmiyorum. Belki bu yaz yeni bir film çekeriz" dedi.

#Sinema
#Oyuncu
#Ahmet Kural
#Murat Cemcir
#Çalgı Çengi
7 yıl önce