|

Çarpıcı insan hikayeleri “Komşum Benim”de

Komşuluk ilişkilerini geliştirecek ve toplumun unutulan değerlerini yeniden canlandıracak olan “Komşum Benim" yakında TRT izleyicisi ile buluşacak.

Yeni Şafak
10:39 - 11/03/2017 Cumartesi
Güncelleme: 10:44 - 11/03/2017 Cumartesi
IHA
“Komşum Benim" çok yakında Aynur Ayaz özel sunumu ile TRT 1 ekranlarında olacak.
“Komşum Benim" çok yakında Aynur Ayaz özel sunumu ile TRT 1 ekranlarında olacak.

Yapımcılığını AORT Medya/ Sunuculuğunu Türkiye'nin başarılı ve güler yüzlü sunucusu Aynur Ayaz'ın üstlendiği, yardımsever ve güzel yürekli insanların baş kahraman olduğu 'Komşum Benim' programı ile Türk halkının eğer isterse, el ele verirse neler başarabileceğini bir kez daha göreceğimiz yeni bir iyilik hareketi doğuyor.



“Komşum Benim" ekibi, 'benim komşumun da desteğe ihtiyacı' var diyen kişilerle bir araya geliyor. Komşusunun tek başına çözemediği sorunu, yakınlarının desteğine rağmen ulaşamadığı hayallerini dinliyor.


Bu doğrultuda programa başvuran komşu ile Komşum Benim ekibi neler yapılabileceğini konuşup, planlayıp, hayata geçiriyor.Bu iyilik hareketinde işbirlikçiler ve destekçiler güzel yürekli komşular, kamu ve özel kuruluşlar, semt esnafları, mahalle sakinleri, kısaca 'ben de bir şey yapabilirim' diyen herkes yer alıyor.


'Komşum Benim'; kültürümüzün baştacı unsurlarından olan 'komşuluk' ilişkilerini geliştirmek, sahip olduğumuz değerleri pekiştirmek, toplumsal ve bireysel yardımseverliği aşılamak, 'umut' duygusunu hep canlı tutmak için hazırlanmış bir sosyal sorumluluk programı olarak izleyici karşısına çıkacak. Yan komşudan mahalleye, mahalleden şehre, şehirden tüm ülkeye, gönülden gönüle, elden ele uzanacak en çarpıcı insan hikayeleri ile “Komşum Benim" çok yakında Aynur Ayaz özel sunumu ile TRT 1 ekranlarında olacak.

#Komşum Benim
#TRT program
7 yıl önce