|

Dexter'dan gerilim dolu yeni dizi

Dexter dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan Michael C. Hall, kamera karşısına geçtiği birkaç filmin ardından ünlü gerilim ve polisiye yazarı Harlan Coben’in kaleminden çıkan bir gerilim dizisi Safe'le ekranlara geri dönüyor. Netflix ve Canal+'ın desteklediği dizinin çekimleri Manchester ve Cheshire’da başladı.

Yeni Şafak
11:02 - 13/07/2017 Perşembe
Güncelleme: 11:03 - 13/07/2017 Perşembe
Diğer
Michael C. Hall ekranlara geri dönüyor.
Michael C. Hall ekranlara geri dönüyor.

Dexter dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan Michael C. Hall, kamera karşısına geçtiği birkaç filmin ardından ünlü gerilim ve polisiye yazarı Harlan Coben’in kaleminden çıkan bir gerilim dizisi Safe'le ekranlara geri dönüyor.

Sinemia'nın haberine göre, Coben dizide hakim isim olmakla birlikte, gerçek senaryoyu, Danny Brocklehurst yazacak. Netflix ve Canal+'ın desteklediği dizinin çekimleri Manchester ve Cheshire’da başladı.

Dizinin konusu

Karısının ölümünden sonra Jenny ve Carrie adlı kızlarını büyüten bir pediatrik cerrahın öyküsünü anlatacak olan dizi Manchester yakınlarındaki güvenlikli ve kapalı bir toplulukta geçiyor. Sitede büyük ölçüde güvenli bir şekilde yaşarlarken, kızlardan birisi bir partiye gizlice gitmek isteyince işler değişir. Gerisi bir cinayet ve kayıp kişi vakasına dönüşüyor.

#Dexter
#Michael C. Hall
#Harlan Coben
#Safe
7 yıl önce