|

'Dirilişi öve öve bitiremediler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan CNR Kitap Fuarı'nın açılışında konuştu. Programda, Körfez ülkelerinden Diriliş Ertuğrul dizisine yapılan övgüyü anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kendi hikayemizi önce kendimiz anlatmalıyız. Körfez seyahatimde Diriliş dizisini anlata anlata bitiremediler. Ben de dedim ki 'Bunun devamı da gelecek." dedi.

Yeni Şafak
14:51 - 25/02/2017 Cumartesi
Güncelleme: 15:09 - 25/02/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinden Diriliş Ertuğrul dizisine yapılan övgüyü anlattı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinden Diriliş Ertuğrul dizisine yapılan övgüyü anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın içinde iş adamlarının da yer aldığı kalabalık bir heyetle geçtiğimiz hafta Bahreyn, Suudi Arabistan ve Katar'a ziyaretlerde bulundu. Bugünkü CNR Kitap Fuarı'nın açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinden Diriliş Ertuğrul dizisine yapılan övgüyü anlattı.



Konuşmasında "Körfez seyahatimde Diriliş dizisini anlata anlata bitiremediler diyen Erdoğan, "Bu mirasa sahip çıkmak hepimizin boynunun borcudur. Ödünç akılla, sipariş çalışmalarla bir yere varamayacağımızı artık kabul etmeliyiz. Kendi hikayemizi önce kendimiz anlatmalıyız. Körfez seyahatimde Diriliş dizisini anlata anlata bitiremediler. Ben de dedim ki 'Bunun devamı da gelecek." dedi.







#Cumhurbaşkanı Erdoğan
#Diriliş Ertuğrul
#CNR Kitap Fuarı
7 yıl önce