|

Emrah'ın oğlu mirastan nasıl vazgeçtiğini anlattı

Babası Emrah Erdoğan ile ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiren Tayfun Erdoğan, bir televizyon programına katılarak babasının mirasından nasıl vazgeçtiğini anlattı. Tayfun Erdoğan, babasının kendisine oturduğu evi aldığını ve bunun karşılığında mirastan vazgeçtiğini iddia etti.

Yeni Şafak
17:17 - 25/05/2017 Perşembe
Güncelleme: 17:29 - 25/05/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Emrah, oğlunun iddialarıyla ilgili henüz bir paylaşım yapmadı.
Emrah, oğlunun iddialarıyla ilgili henüz bir paylaşım yapmadı.
Sosyal medya hesabından babası Emrah Erdoğan’a sitem dolu sözlerde bulunan Tayfun Erdoğan, hakkındaki suçlamalara yanıt vermek için Duymayan Kalmasın isimli programa katıldı. Babasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Tayfun, mirastan nasıl men edildiğini anlattı:

"Babam onunla yaşamamı istedi ama ben annemi bırakamayacağımı söyledim. O dönemlerde kiracı olduğumuz evle ilgili bir sorumuz vardı. Ben de babama 'O evi kendi üstüne al ama evde annemle biz oturalım'dedim. Babam başka bir ev almamızı önerdi ancak ben Bursa'daki o ev büyüdüğüm ev olduğu için onun alınmasını istedim. Bunun üzerine babam beni İstanbul'a çağırdı ve ev sorununu halledeceğini söyledi. Ben de Bursa'dan İstanbul'a babamın yanına gittim. Babam beni noterden önce akıl hastanesine götürdü. Annemle telefonda konuşup durumu anlattığımda beni 'Seni mirastan men edecek, dön gel!' diye uyardı. Ama ben 'Babam yapmaz öyle bir şey' dedim. Evi kendi üzerine değil de benim üzerime aldı ve dedi ki 'Mirastan men olacaksın', ben de 'Tamam' dedim."
#Emrah
#Emrah Erdoğan
#Tayfun Erdoğan
7 yıl önce