|

'Erdoğan bu ülke için büyük bir şanstır'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ile ilgili fikirlerini paylaştığı için linç edildiğini ifade eden ünlü sanatçı Alişan, "Recep Tayyip Erdoğan bu ülke için büyük bir şanstır" dedi. Siyaset yapmadığını ifade eden Alişan, her fırsatta Erdoğan'a olan sevgisini belirtiyor.

Yeni Şafak
10:27 - 24/07/2017 понедельник
Güncelleme: 11:09 - 25/07/2017 вторник
Diğer
Alişan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili fikirlerini açıkladı.
Alişan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili fikirlerini açıkladı.
Ünlü sanatçı Alişan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili açıklamalarda bulundu. Her fırsatta Erdoğan'ı sevdiğini söyleyen ünlü sanatçı, "Yalakalık yapmıyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "6 ay içinde evleneceğim" sözü veren Alişan, sürenin dolmasına 15 gün kala nişanlandığı ve sözünü tutabildiği için mutlu olduğunu ifade etti. Hürriyet'in haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan sevgisi nedeniyle sık sık eleştirilere maruz kaldığını ve "yalakalık" ile suçlandığını ifade eden Alişan şöyle konuştu:

"Tabii ki kendime göre fikirlerim var ama siyaset yapmıyorum. Ben sanatçıyım. Evet, bence Recep Tayyip Erdoğan bu ülke için büyük bir şanstır. Böyle söyledim diye yarın yine, “Alişan yalakalık yaptı” diyenler çıkar eminim. Desinler. Bu yalakalık değil. Kendisini gönülden destekliyorum."
#Alişan
#Recep Tayyip Erdoğan
7 лет назад