|

Esra Erol programla ilgili kararını açıkladı

İzdivaç programı sunucusu Esra Erol, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla programının sezon finali yapacağını duyurdu. "İzdivaç programı kaldırılıyor" iddiaları sonrası bitireceğini söyleyen Erol, final yapmaktan vazgeçti.

Yeni Şafak
16:09 - 16/06/2017 Cuma
Güncelleme: 16:20 - 16/06/2017 Cuma
Yeni Şafak
Esra Erol programla ilgili kararını açıkladı.
Esra Erol programla ilgili kararını açıkladı.
Programını sezon sonu tamamen bitirme kararı alan izdivaç programı sunucusu Esra Erol vazgeçti. Geçtiğimiz aylarda ortaya atılan "İzdivaç programı kaldırılıyor" iddiaları üzerine açıklama yapan ve sezon sonu ekrana veda edeceğini, çok yorulduğunu söyleyen Esra Erol bitirmeyecek.

Bugün Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile reyting oranlarını takipçilerine gösteren Esra Erol, "10 yıllık yayın hayatım çok şükür defalarca bu sonuçları almama rağmen hiç paylaşmadım. Utandım biraz ayıp olur falan diye. 2 bin 200 bölüm üzerinde yayın yaptım. Tüm başarılarımı çok şükür Rabbim'e diye yoluma devam ettim. Mütavazılık iş yapmıyormuş sonunda anladım. Yine bir sezon finaline yaklaşırken çok şükür diyerek Allah'ın izniyle bitireceğiz. Siz seyircilerime minnet borçluyum" ifadelerini kullandı.

Sezon sonu tamamen final yapması beklenen Esra Erol'un önümüzdeki sezon tekrar ekrana geleceği ortaya çıktı.
#Esra Erol
7 yıl önce