|

Esra Erol: Yoruldum ve bıktım!

Tartışmaların ve tepkilerin merkezindeki evlilik programları, Diyanet'in hazırladığı cuma hutbesine de konu olunca sunucu Esra Erol'a kritik bir karar aldı. Ünlü sunucu Cuma namazı saatlerinde sosyal medyadan yapığı paylaşımda; "Yoruldum, bıktım" ve "artık pes ettim" ifadelerini kullanarak 'artık bırakacağını' ima etti.

Yeni Şafak
13:49 - 3/02/2017 Cuma
Güncelleme: 14:32 - 3/02/2017 Cuma
Yeni Şafak
Esra Erol,  10 yıldır izdivaç programı sunuyor.
Esra Erol, 10 yıldır izdivaç programı sunuyor.

Yıllardır evlilik programlarıyla ekrana gelen Esra Erol gelen tepkiler karşısında, "yoruldum, bıktım" diyerek yaptığı işi bırakacağını ima etti. Başladığından beri eleştirilen programlarda son dönemlerde yaşanan rezillikler sık sık gündeme geliyordu. RTÜK'e bugüne kadar yapılan on binlerce şikayet de bu ahlaksızlıkların önüne geçmedi.



Defalarca para cezasına çarptırılan evlilik programları bugün cuma namazı hutbesine de konu oldu. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan hutbede, izdivaç programlarında, aileye yönelik değerlerin istismar edildiği söylendi. Nikahın, ailenin ve evliliğin kutsallığından bahsedilen hutbede, aile müessesesinin ayaklar altına alındığına yer verildi.



'Bu haberlerle anılıyor olmak ağrıma gidiyor'


İzdivaç ve evlilik programlarıyla ünlenen sunucu Esra Erol da, bugün Twitter hesabından attığı twetlerde Cuma hutbesine de değinerek aldığı kararı açıkladı. "Yoruldum, bıktım" ve "artık pes ettim" ifadelerini kullanan Erol şu mesajları paylaştı:

































#Esra Erol
#İzdivaç programları
#Cuma hutbesi
#Zuhal Topal
7 yıl önce