|

Genç gezgin seyahatlerini hayra dönüştürmeye devam ediyor: Hindistan’a yardım götürecek

Haktan Albayrak, geçen yıl Tanzanya’daki yetimlere yaptığı yardımla adını duyurmuştu. Genç gezgin bu kez, “Give Back Season” kampanyasıyla Hindistan’daki yetimhenenin borçlarını ödeyecek, medikal yardımda bulunacak ve 5 sınıf yaptıracak.

11:26 - 21/02/2020 Cuma
Güncelleme: 11:37 - 21/02/2020 Cuma
Yeni Şafak
Haktan Albayrak,Tanzanya’daki yetimlerle beraber.
Haktan Albayrak,Tanzanya’daki yetimlerle beraber.

Almanya’da yaşayan Haktan Albayrak, kendi imkanlarıyla dünyayı geziyor. Yeni ülkeler keşfetme merakını hayra çevirmeyi deneyen genç gezgin, geçtiğimiz yıl topladığı yardımları Tanzanya’da bulunan bir yetimhaneye ulaştırmıştı.

Arakan Müslümanları, Filipinler’deki çocuklar, Almanya’daki Suriyeliler’e ve Tanzanya’daki yetimlere yardım eden Albayrak’ın iyilik macerası devam ediyor.

BORÇLAR ÖDENECEK YENİ SINIF YAPILACAK

Albayrak’ın yeni hedefi ise 10 bin Euro toplamak ve Hindistan Dabkora’daki bir yetimhaneye yardım etmek. “Give Back Season” adı verilen bir kampanya sayesinde hem yetimhanenin 7 aydır ödenmeyen kira borcu karşılanacak hem de 5 sınıf inşa edilecek. Ayrıca medikal ve su ihtiyaçları karşılanacak.



YARDIM ETMEK ÇOK KOLAY

24 yaşındaki gezgin, @haktanalbayrak adlı instagram sayfasında seyahat fotoğrafları paylaşırken yardım kampanyasının detaylarını da paylaşıyor. Ayrıca
sitesi de detaylı bilgiler içeriyor. Yardım kampanyasına
adesinden katkı sağlayabilirsiniz. Son tarih, 3 Mart.

#Haktan Albayrak
#Genç Gezgin
#Gezilerini hayra çeviriyor
#Tanzanya
#Hindistan
#Yetimler
#Yetimhane
#Okul
#Derslik
#Yardım
#İyilik
4 yıl önce