|

Haftasonu en çok izlenen filmler

Geçtiğimiz iki hafta içinde vizyona 2'si yerli 9 sinema filmi girdi. Vizyona giren filmler arasında uzun bir zamandır beklenen John Wick'ten, 8 dalda Oscar adayı olan Ay Işığı filmine kadar iddialı filmler mevcut ancak Recep İvedik 5 vizyona girer girmez tüm rekorları altüst etti ve vizyona giren diğer filmleri geride bıraktı. İşte 17-19 Şubat tarihi arasında vizyonda bulunan filmlerin gişe rakamları ve hasılatları.

Yeni Şafak
11:05 - 21/02/2017 Tuesday
Güncelleme: 11:10 - 21/02/2017 Tuesday
Diğer
Vizyondaki filmlerin geçtiğimiz haftasonu elde ettikleri gişe ve hasılat rakamları açıklandı.
Vizyondaki filmlerin geçtiğimiz haftasonu elde ettikleri gişe ve hasılat rakamları açıklandı.

Geçtiğimiz iki hafta içinde vizyona 2'si yerli 9 sinema filmi girdi. Vizyona giren filmler arasında uzun bir zamandır beklenen John Wick'ten, 8 dalda Oscar adayı olan Ay Işığı filmine kadar iddialı filmler mevcut ancak Recep İvedik 5 vizyona girer girmez tüm rekorları altüst etti ve vizyona giren diğer filmleri geride bıraktı.



Vizyona giren filmler, "John Wick 2", "Karanlığın Elli Tonu", "Çakı Gibi", "İsra ve Sihirli Kitap", "Lego Batman Filmi", "Enkaz", "Ay Işığı", "Parçalanmış" ve "Recep İvedik 5" ten oluşuyor. İşte Box Office Türkiye verilerine göre en çok izlenen filmler ve hasılatları:



Seyirci rakamları ve hasılatlar






Recep İvedik 5 vizyonda Haftanın filmleri


#Recep İvedik 5
#John Wick 2
#Karanlığın Elli Tonu
#Olanlar Oldu
#Parçalanmış
7 years ago