|

İbrahim Tatlıses çok sevdiği hocasının cenazesine katılmadı

Birkaç gün önce hayatını kaybeden ünlü türkücü Abdullak Balak'ın vefatı dolayısıyla çok üzüldüğünü söyleyen İbrahim Tatlıses, 'ağamız' diye bahsettiği Balak'ın cenazesine katılmadı. Ünlü türkücünün, 'hocası' olduğunu ifade eden Tatlıses, cenazeye yoğun katılımı bahane etti.

Yeni Şafak
09:41 - 27/02/2017 Pazartesi
Güncelleme: 10:02 - 27/02/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
İbrahim Tatlıses, üzüntüsünü Instagram hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştı.
İbrahim Tatlıses, üzüntüsünü Instagram hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştı.

Uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Abdullah Balak, son yolculuğuna uğurlandı. Hocasının kaybına çok üzüldüğünü Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, çok sevdiğini söylediği Balak'ın cenazesine katılmadı.



'Kalabalık olacağını biliyorum'


Şanlıurfalı olan ve çok sevilen Abdullah Balak'ın memleket sevdasından asla vazgeçmediğini belirten Tatlıses, cenazenin de bu ölçüde kalabalık olacağını söyledi. İnsanların yoğun sevgi gösterisine karşı kendince bir önlem alan ünlü sanatçı Tatlıses, cenazeye de bu nedenle katılmadı. Hocasından saygı ve sevgiyle bahseden Tatlıses'in, "Üzüntüm büyüktür ama ne yazık ki cenazeye gidemediğim için çok üzgünüm çok. Niye mi çok üzgünüm? Kalabalık olacağını biliyorum, o kalabalıkta insanlar aşırı bir sevgi göstereceklerdir işte bu yüzden gelemiyorum" ifadeleri şaşırttı.






#İbrahim Tatlıses
#Abdullah Balak
7 yıl önce
default-profile-img