|

İbrahim Tatlıses'in ilginç mesajı

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla güldürdü. Takipçilerine "Hayırlı cumalar" dileyen Tatlıses, Charlie Chaplin'in doğum günün kutlamayı da ihmal etmedi.

Yeni Şafak
13:27 - 28/04/2017 Cuma
Güncelleme: 14:08 - 28/04/2017 Cuma
Yeni Şafak
İbrahim Tatlıses
İbrahim Tatlıses
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, sık sık yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekiyor. Bugün de bir mesaj yayınlayan Tatlıses, takipçilerine "Hayırlı cumalar" dilerken Charlie Chaplin'in 125. yaş gününü de kutlamayı ihmal etmedi. Chaplin'in başından geçen bir olayı ve 3 tane ünlü sözünü paylaşan Tatlıses, paylaşımıyla güldürdü.

Tatlıses, paylaşımın altına, "Charlie Chaplin seyircilere bir şaka yapar ve herkes gülmeye başlar. Charlie aynı şakayı tekrar yapar ve bu sefer birkaç kişi güler. Aynı şakayı bir kez daha yapar ve bu sefer kimse gülmez. Sonra bu harika sözleri söyler: "Aynı şakaya defalarca gülemiyorsunuz. O zaman neden aynı şey için tekrar tekrar ağlıyorsunuz?" Yani hayatın her anının tadını çıkarın. Hayat çok güzel. Bugün Charlie Chaplin'in 125. doğum günü. Kalbe dokunan en önemli 3 sözünü paylaşmak için güzel bir gün. 1- Bu dünyada hiçbir şey kalıcı değildir, endişelendiğimiz şeyler bile. 2- Yağmurda yürümeyi severim çünkü kimse gözyaşlarımı göremez. 3- Hayatta en boş geçirdiğimiz günümüz gülmediğimiz gündür. Gülümsemeye devam edin. Hayırlı Cumalar." yazdı.

İşte Tatlıses'in o paylaşımı:

#İbrahim Tatlıses
#Charlie Chaplin
7 yıl önce