|

Johnny Depp, Trump'tan özür diledi

Katıldığı bir festivalde sahnedeyken, "Trump'ı buraya getirebilir misiniz?" dedikten sonra suikast göndermeli bir espri yapan Johnny Deep, hiç beklemediği bir şekilde halktan tepki gördü. Daha sonra ise Beyaz Saray bir kınama metni yayına aldı.

Yeni Şafak
09:43 - 26/06/2017 Pazartesi
Güncelleme: 09:43 - 26/06/2017 Pazartesi
Diğer
Olayların hiç beklemediği ölçüde büyümesi üzerine ise Depp, People Magazine'de bir özür yayınladı.
Olayların hiç beklemediği ölçüde büyümesi üzerine ise Depp, People Magazine'de bir özür yayınladı.

Karayip Korsanları aktörü Johnny Deep, Perşembe akşamı, 2004 yılında çekilen The Libertine adlı filmi için İngiltere'de Somerset Glastonbury Festivali’nde izleyici karşısına çıktı.


Dünyaca ünlü aktör, katıldığı bir etkinlikte, Trump'ı kastederek, "En son ne zaman bir oyuncu tarafından bir devlet başkanına suikast düzenlenmişti?" diye sormuştu.

Bu espri, büyük olasılıkla John Wilkes Booth'un 1865’te gerçekleştirdiği Başkan Abraham Lincoln suikastına bir gönderme yapıyordu. Depp oldukça sert yorumlar aldı ve Beyaz Saray bile sözlerini kınayan bir bildiri yayınladı.


Olayların hiç beklemediği ölçüde büyümesi üzerine ise Depp, People Magazine'de bir özür yayınladı: “Dün gece Başkan Trump hakkında kötü şeyler söylediğim şaka için özür dilerim. İstediğim şeyler olmadı ve kötü niyetim olmadığını belirttim. Sadece eğlenmeye çalışıyordum, amacım kimseye zarar vermek değildi.”

#Johnny Deep
#Donald Trump
#Abraham Lincoln
7 yıl önce