|

Kanal A kapandı

1996'dan beri yayın yapan Kanal A televizyonunun kapatıldığı açıklandı. Kanaldan yapılan açıklamada "28 Şubat’çılar, FETÖ’cüler başta olma üzere bir çok mihrak ile karşımıza çıkan badireleri inanç ve azimle atlattık. Geldiğimiz noktada; Kanal A yayınlarına birtakım sebeplerden dolayı ara veriyoruz" ifadelerine yer verildi.

Yeni Şafak
11:45 - 31/10/2017 Salı
Güncelleme: 11:59 - 31/10/2017 Salı
Yeni Şafak
Kanal A yöneticileri yayına ara verdiklerini duyurdu.
Kanal A yöneticileri yayına ara verdiklerini duyurdu.

1996'dan bu yana yayın yapan Kanal A, yayınlarına durdurma kararı verdi. Kanal A'nın Genel Yayın Yönetmeni Alper Tan, veda yazısı yazarak kanalık yayınlarına birtakım sebeplerden dolayı ara verdiğini izleyicilere duyurdu.

  • Kanal A'dan yapılan açıklamada, "Kıymetli dostlarımız; 1996 yılından bugüne kadar inandığımız değerler çerçevesinde ilkeli, doğru habercilik ve analizler yapmaya çalıştık. 28 Şubat’çılar, FETÖ’cüler başta olma üzere bir çok mihrak ile karşımıza çıkan badireleri inanç ve azimle atlattık" ifadelerine yer verildi.

Yalnızca kanalın yayına ara verdiğini Radyo A ve internet sitelerinin devam ettiğini açıklayan Kanal A yetkilileri, çalışanlarına ve izleyicilerine teşekkür etti.


#Kanal A
6 yıl önce