|

Minik oyuncunun sahnesinde 'ölüm' iması şoke etti

'Anne' dizisi yayınlandığı ilk günden itibaren her bölümüyle çok tartışıldı. Dizide rol alan 8 yaşındaki Beren Küçükyıldız'ın sahneleri hem ebeveynler hem de uzmanlar tarafından eleştirildi. Dün akşam ekrana gelen 32. bölüme küçük oyuncunun üvey babasına şiddet uygulamaya yeltendiği sahneler damga vurdu.

Yeni Şafak
15:37 - 14/06/2017 Çarşamba
Güncelleme: 15:52 - 14/06/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Dizide rol alan Beren Küçükyıldız'ın sahneleri tepki çekiyor.
Dizide rol alan Beren Küçükyıldız'ın sahneleri tepki çekiyor.
Yayınlandığı günden itibaren eleştirilerin hedefi haline gelen 'Anne' dizisi her bölümde biraz daha şaşırtıyor. Dizinin oyuncusu 8 yaşındaki Beren Küçükyıldız'ın oynadığı sahnelerde yaşananlar, hem izleyicileri hem de uzmanları rahatsız ediyor. Pedagoglar, sette psikolog bulunmasının bir önemi olmadığını ve çocuğun travmayı yaşarken yanında uzman olmasının travma etkilerini azaltmayacağını söylüyor.

Yüzlerce defa şiddet içeren sahnelerde oynayan küçük oyuncu, bu sefer şiddeti kendisi gösterdi. Üvey babasına vurmaya yeltenen ve eline demir bir çubuk alan Beren Küçükyıldız'ın tehlikeli sahneleri "yok artık" dedirtti. 'Turna' rolündeki oyuncunun babası için "keşke ölse de hepimiz kurtulsak" ifadeleri şaşırttı.
İşte tepki çeken o sahne:
#Anne
#Beren Küçükyıldız
#Cansu Dere
#Vahide Perçin
7 yıl önce