|

Narcos İçin Meksika’da çekim yeri araştıran prodüksiyon çalışanı öldürüldü!

Netflix’in en popüler dizilerinden biri olan Narcos’un 4. sezonu için çekim yerleri konusunda araştırma yapan prodüksiyon çalışanı 37 yaşındaki Carlos Munoz Portalvurularak öldürüldü. Meksika’da tehlikeli bir bölge olarak bilinen Temascalapa kasabasında lokasyon için araştırma yapan çalışan, otomobilinin içerisinde kurşunlanmış halde bulundu.

Yeni Şafak
11:46 - 18/09/2017 Pazartesi
Güncelleme: 11:47 - 18/09/2017 Pazartesi
Diğer
Narcos'un 4. sezonu için Temascalapa kasabasında lokasyon için araştırma yapan çalışan, otomobilinin içerisinde kurşunlanmış halde bulundu.
Narcos'un 4. sezonu için Temascalapa kasabasında lokasyon için araştırma yapan çalışan, otomobilinin içerisinde kurşunlanmış halde bulundu.
Netflix’in en popüler dizilerinden biri olan
Narcos
’un 4. sezonu için çekim yerleri konusunda araştırma yapan prodüksiyon çalışanı 37 yaşındaki Carlos Munoz Portal vurularak öldürüldü. Meksika’da tehlikeli bir bölge olarak bilinen Temascalapa kasabasında lokasyon için araştırma yapan çalışan, otomobilinin içerisinde kurşunlanmış halde bulundu.

Cinayet sebebi bilinmiyor

Meksikalı yetkililer olayda şahit olmadığı için soruşturmada güçlük çekildiğini bildirirken Neftlix ise Portal'ın ölümüne ilişkin hala net bir bilginin olmadığını açıkladı.

Sinemia'nın haberine göre Meksika’da Stacey Perskie’s isimli bir prodüksiyon şirketinde çalışan Portal, daha önce
Sicario
,
Spectre
ve
Apocalypto
gibi yüksük bütçeli ve aksiyon sahneleri bol filmler için de çalışmıştı.
#Carlos Munoz Portal
#Narcos
7 yıl önce