|

'Neyim varsa eşimindir'

9 yıllık eşi Sİnem Ceceli'den tek celsede boşanan Mustafa Ceceli ayrılığın perde arkasını anlattı. Son yıllarda evliliklerinin üzerinde bir gerginlik olduğunu söyleyen Ceceli, tek nedenin geçimsizlik olduğunu söyledi. 'Neyim varsa eşimindir' diyen sanatçı, aile bütünlüğünü bozmayacaklarını ekledi.

Yeni Şafak
10:25 - 27/05/2017 Cumartesi
Güncelleme: 10:50 - 27/05/2017 Cumartesi
Diğer
Mustafa-Sinem Ceceli
Mustafa-Sinem Ceceli

Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, 9 yıldır evli olduğu Sinem Ceceli'den tek celsede boşandı. Herkesin merak ettiği boşanmayla ilgili açıklama yapan Mustafa Ceceli, tek sebebin geçimsizlik olduğunu açıkladı. Habertürk'ün haberine göre; 'Neyim varsa eşimindir' diye konuşan Mustafa Ceceli şunları söyledi:

"2-3 yıldır evliliğimizin üzerinde bir gerginlik vardı. Bu süreç içinde birkaç kez boşanmamız gündeme geldi. Söz konusu gerginliği bertaraf edemedik. İki insan arasında olabilecek problemlerdi. Birbirimizin tarzlarını beğenmiyor olmamız huzursuzluğuna neden oluyordu. O huzursuzluğu bir türlü aşamadık. Çocuğumuzun huzursuz bir ortamda büyümesinin sağlıksız olacağına karar verdik. Boşanmamızın nedeni sadece ve sadece geçimsizliktir. Eşim dünyanın en mükemmel insanıdır. Neyim varsa eşimindir. Maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağım. Kanunlar onu ne kadar koruyorsa, ben iki katı koruyacağım. Aile bütünlüğümüzü bozmayacağız."

#Mustafa Ceceli
#Sinem Ceceli
7 yıl önce