|

Operasyon sahnesi gerçeği aratmadı

Başrolünde Cemal Hünal’ın oynadığı “Kızım ve Ben” filminin operasyon sahneleri çekildi. Nefes kesici görüntülerin yaşandığı çekimlerde 24 PÖH, bir polis helikopteri ve 4 ZPT kullanıldı

Yeni Şafak
07:51 - 24/07/2017 Pazartesi
Güncelleme: 07:55 - 24/07/2017 Pazartesi
Diğer
Başrolünde Cemal Hünal’ın oynadığı “Kızım ve Ben” filminden bir kare.
Başrolünde Cemal Hünal’ın oynadığı “Kızım ve Ben” filminden bir kare.

Yeni filminde kahraman özel harekat polisini canlandıran oyuncu Cemal Hünal, polis özel harekat (PÖH) üniformalarını giydi ve teçhizatları kuşandı. Çatışma, operasyon ve helikopter sahnelerinde dublör kullanmayan Hünal, özel harekat polisleriyle operasyon sahnelerini tamamladı. Filmin çekimleri gerçek operasyon sahnelerini aratmadı.ÜNLÜ OYUNCU DUBLÖR KULLANMADIHünal'ın başrol oynadığı ve çekimleri üç hafta önce başlayan "Kızım ve Ben" isimli sinema filminin baskın, çatışma, operasyon ve helikopter sahneleri çekildi. Operasyon sahneleri için gerçek özel harekat polisleri, polis helikopteri ve dört adet zırhlı personel taşıyıcı (ZPT) araç kullanıldı. Filmin yapımcıları Ferudun Özdemir, Salih Memişoğlu ve Burak Memişoğlu, İstanbul Emniyeti'ne çekimler için başvurmuştu. Filmde özel harekat polisi "Doruk" karakterini canlandıran oyuncu Hünal, gerçek polislerle birlikte operasyon sahneleri çekti. Çekimler iki emniyet müdürünün kontrolünde yapıldı. Hünal, Kilyos'ta dün yapılan helikopterli çekimlerde dublör kullanmadı. Sabah gazetesinde yer alan habere göre çekimde 24 PÖH, bir polis helikopteri ve dört ZPT yer aldı.


OTOĞRAFLAR SOSYAL MEDYADA

Hünal, aynı zamanda baba olan Doruk'un yaşamını izleyiciye aktarıyor. PÖH üniformalarını giyen ve ilk operasyon sahnesini bir mekâna yapılan baskın sahnesi çekimi ile tamamlayan Hünal, helikopter sahnesini de tamamladı. Hünal, operasyon sahne çekimlerinden önce ve sonra PÖH üniformaları ile çektirdiği fotoğrafları da sosyal medyada paylaştı. Fotoğraflara çok sayıda beğeni ve yorum geldi. Yapımcılar İçişleri Bakanlığı'na ve İstanbul Emniyeti'ne teşekkür etti.

#Cemal Hünal
#Kızım ve Ben
7 yıl önce