|

Özür dilemek 1 hafta sonra akıllarına geldi

'Kalp Atışı’ dizisinin geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümünde özel harekat polisine attığı yumrukla gündeme gelen Gökhan Alkan, konuyla ilgili açıklama yaptı. ‘Şahsım adına özür diliyorum’ diyen Alkan'ın, sosyal medyada gelen tepkilere rağmen 1 hafta sonra açıklama yapması dikkatten kaçmadı.

Yeni Şafak
14:44 - 16/09/2017 Cumartesi
Güncelleme: 14:52 - 16/09/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Kalp Atışı isimli dizinin başrol oyuncuları.
Kalp Atışı isimli dizinin başrol oyuncuları.

Show TV'de yayınlanan Kalp Atışı dizisinin 10. bölümünde bir sahne halkı isyan ettirdi. Yayınlanan bölümde, hastanede etrafa rastgele ateş açan bir saldırganı engellemek için gelen Polis Özel Harekat'ın saldırgana değil de sürekli doktorlara müdahale etmesi ve en sonunda da yaralanan kişilerin tek tek öldüğü görüldü.

Birçok kesimden tepki alan başrol oyuncusu Gökhan Alkan, “Ülkemin polisi, askeri ve korucusu benim için çok önemli. Bu hassasiyetlerin farkındayım. Fakat bu bir dizi, senaryoda benden talep edileni yaptım. Hikaye gereği yapılmalıydı. Böyle bir durumun normal şartlarda zaten olmaması gerektiğini hepimiz biliyoruz. Ama bu bir kurgu. Kalbi kırılan ve üzülen herkesten kendi şahsım adına özür diliyorum. Polis ve asker her zaman başımızın tacı” dedi.

Gökhan Alkan'ın skandal sahne ile ilgili bir hafta sonra yaptığı açıklama dikkat çekti.




#Kalp Atışı
7 yıl önce