|

Reha Muhtar'ın velayet davasında sürpriz tanık

Oyuncu Deniz Uğur’un eski eşi Reha Muhtar’a ikiz çocuklarının velayetini almak için açtığı davada, şarkıcı Nilüfer eski eşi Muhtar için tanık olarak ifade verdi. Nilüfer'in manevi kızı Ayşe Nazlı'nın da ifadesine başvurulan dava ertelendi.

Yeni Şafak
16:57 - 25/05/2017 Perşembe
Güncelleme: 17:10 - 25/05/2017 Perşembe
IHA
Reha Muhtar ve Deniz Uğur arasındaki velayet davası ertelendi.
Reha Muhtar ve Deniz Uğur arasındaki velayet davası ertelendi.

Oyuncu Deniz Uğur, 7 yaşındaki ikiz çocuklarının velayetini alabilmek için Reha Muhtar’a İstanbul Aile Mahkemesi’nde dava açmıştı. Davanın bugünkü duruşmasına, davacı Deniz Uğur ile davalı Reha Muhtar avukatlarıyla katıldı. Reha Muhtar’ın eski eşi şarkıcı Nilüfer ve manevi kızları Ayşe Nazlı da bir önceki celse alınan karar gereği tanık olarak dinlenmek üzere adliyeye geldi. Gizli görülen duruşmada, ilk önce Ayşe Nazlı’nın daha sonra ise Nilüfer’in ifadesi alındı.

Yaklaşık 1 saat süren duruşma sonrası, Nilüfer ve Ayşe Tolga salondan birlikte çıktı. Deniz Uğur tek başına adliyeden ayrılırken, Nilüfer, Reha Muhtar ve Ayşe Tolga bir süre adliyenin önünde avukatlarıyla sohbet etti. Ayşe Nazlı’nın üzerindeki okul kıyafeti dikkat çekerken, basına çekim nedeniyle tepki gösteren Nilüfer kızıyla birlikte özel araca binerek adliyeden ayrıldı.

#Reha Muhtar
#Nilüfer
#Deniz Uğur
7 yıl önce