|

Reyting yarışının galibi belli oldu

Pazartesi akşamlarının sevilen iki yapımı 'Söz' ve 'İsimsizler' dün akşam yayınlanan bölümleriyle yine beğeni topladı. Sosyal medyada çok konuşulan özel harekat dizilerinde 'İsimsizler', tüm izleyiciler listesinde sekizinci sıraya, 'Söz' ise birinci sıraya yerleşti. İzleyiciler, dizilerden birinin yayın gününün değiştirilmesi için çağrıda bulundu.

Yeni Şafak
17:02 - 18/04/2017 Salı
Güncelleme: 12:24 - 22/04/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Söz ve İsimsizler dizisi Pazartesi akşamları ekrana geliyor.
Söz ve İsimsizler dizisi Pazartesi akşamları ekrana geliyor.
Türkiye’de ilk defa
Genelkurmay
Başkanlığı ve
Milli Savunma Bakanlığı
iş birliği ile hayata geçirilen ‘Söz’
dizi
si, S
tar
Tv'de üçüncü bölümüyle ekranlara geldi. Dizi, tüm izleyiciler listesinde 7.96 reyting ve 16.49 izlenme payı ile ilk 100 sıralamasında birinci sırada yer aldı.
Kanal D'nin çok konuşulan dizisi 'İsimsizler' ise dün akşam dördüncü bölümüyle izleyici ile buluştu. Virankaya kaymakamının şehit edilmesi üzerine görev başına geçen Kaymakam Fatih ve 7 kişilik ekibinin mücadelesini anlatan dizinin hem konusu hem de karakterleri yine çok konuşuldu. Söz'den bir hafta önce başlayan İsimsizler, tüm izleyiciler listesinde 4.93 reyting ve 10.27 izlenme payı ile ilk 100 sıralamasında sekizinci sırada yer aldı.

İki diziyi de takip etmek isteyen izleyiciler, sosyal medya üzerinden çağrıda bulunarak dizilerden birinin yayın gününün değiştirilmesini istediklerini söyledi.


#Söz
#İsimsizler
#Star tv
#Kanal D
#Dizi
#Reyting
7 yıl önce