|

Robert Downey Jr. hayvanlarla konuşacak

Ünlü oyuncu Robert Downey Jr. Universal için, hayvanlarla konuşabilen karakter The Voyage Of Doctor Dolittle'i canlandıracak. Filmin 1998 yapımında Eddie Murphy başrol oynamış, film dünya çapında 470 milyon dolar hasılat elde etmişti.

Yeni Şafak
08:47 - 22/03/2017 Çarşamba
Güncelleme: 19:41 - 24/03/2017 Cuma
Diğer
1967 yılında aynı isimli müzikal "Doctor Dolittle", o yılın en iyi müzik ve en iyi görsel efekt Oscar'ını kazanmıştı.
1967 yılında aynı isimli müzikal "Doctor Dolittle", o yılın en iyi müzik ve en iyi görsel efekt Oscar'ını kazanmıştı.

Robert Downey Jr. Universal için, hayvanlarla konuşabilen karakter The Voyage Of Doctor Dolittle'i canlandıracak. Filmin senaryosunu Tom Shephard yazarken, görüntü yönetmenliğini, Stephen Gaghan yapacak. Joe Roth ve Jeff Kirschenbaum ile birlikte Susan Downey ise filmin yapımcılığını üstlenecek.



1920'lerde İngiliz yazar Hugh Lofting tarafından yazılan çocuk hikayesinin orjinali Viktoryen dönemde bir fizikçinin hayvanlarla konuşarak onları kontrol etmesini konu alıyor.



Sinemia'dan alınan habere göre, 1967 yılında aynı isimli müzikal "Doctor Dolittle", o yılın en iyi müzik ve en iyi görsel efekt Oscar'ını kazanmıştı. Filmin 1998 yapımında Eddie Murphy başrol oynamış, film dünya çapında 470 milyon dolar hasılat elde etmişti.

Üniversite öğrencisinin kısa filmi Hollywood'da yarı finale çıktı Yeni Matrix farklı bir hikayeyle geliyor Logan'ın yönetmeninden yeni proje



#Robert Downey Jr.
#The Voyage Of Doctor Dolittle
7 yıl önce