|

Rüzgar Çetin ilk kez görüntülendi

Rüzgar Çetin tahliyesinin ardından ilk kez görüntülendi. Çetin, gazetecilerin ısrarlarına rağmen hiç konuşmadı. Lüks aracıyla polis otosuna çarparak İsmet Fatih Alagöz'ün şehit olmasına, Emre Tetik'in ise yaralanmasına neden olan ünlü yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin geride bıraktığımız ekim ayında tahliye edilmişti.

Yeni Şafak
17:32 - 25/11/2016 Cuma
Güncelleme: 17:38 - 25/11/2016 Cuma
Diğer
Rüzgar Çetin, gazetecilerin ısrarına rağmen kameralara konuşmadı.
Rüzgar Çetin, gazetecilerin ısrarına rağmen kameralara konuşmadı.

Geçtiğimiz sene Beşiktaş'ta bir polis aracına çarpan ve İsmet Fatih Alagöz'ün şehit olmasına, Emre Tetik'in ise yaralanmasına neden olan ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin, "bilinçli taksir" suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Çetin'in oy çokluğuyla tahliyesine karar verilmesi üzerine özellikle sosyal medyada binlerce insan duruma tepki gösterdi.



Tahliyesiyle çok eleştirilen Çetin, ilk kez dün akşam gazetecilere yakalandı. Babasının diğer evliliğinden olan kardeşiyle birlikte arabadan inerken görüntülenen Rüzgar Çetin, hızlı adımlarla binaya yöneldi ancak şifreyi bilemediği için kapıyı açamadı. Hürriyet'in haberine göre; Rüzgar Çetin gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında sessizliğini korudu.





Şehit polisin eşi ve ailesi şikayetini geri çekti Rüzgar Çetin tahliye oldu


#Sinan Çetin
#Rüzgar Çetin
7 yıl önce