|

Şahan Gökbakar karara isyan etti: Yazıklar olsun

Antalya'da aracını üzerine sürdüğü köpeğin ölümüne sebep olan sürücünün cezası belli oldu. Sürücüye verilen bin 97 TL'lik ceza Şahan Gökbakar'ın tepkisine neden oldu. Kişisel Instagram hesabı üzerinden sürücünün fotoğrafını ve kaza anına ait güvenlik kamerası görüntüsünü paylaşan Şahan Gökbakar, olayın bir insanı öldürmekle eşdeğer olduğunu belirterek 'bu bir cinayettir' dedi.

Yeni Şafak
13:26 - 15/08/2017 Salı
Güncelleme: 14:25 - 15/08/2017 Salı
Diğer
"Hayvanları öldürmekle insanları öldürmek arasında bir fark yoktur. İkisi de candır ikisi de cinayettir. Yazıklar olsun."
"Hayvanları öldürmekle insanları öldürmek arasında bir fark yoktur. İkisi de candır ikisi de cinayettir. Yazıklar olsun."

Antalya Kepez'de aracını üzerine sürdüğü bir köpeğin ölümüne yol açan 39 yaşındaki Erhan Kozan'a Hayvanları Koruma Kanunu'na muhalefetten bin 97 lira idari para cezası kesilmişti. Hayvanseverler verilen cezayı az bulup itiraz ederken komedyen Şahan Gökbakar da karara tepki gösterdi.


Kişisel Instagram hesabı üzerinden sürücünün fotoğrafını ve kaza anına ait güvenlik kamerası görüntüsünü paylaşan Şahan Gökbakar, olayın bir insanı öldürmekle eşdeğer olduğunu belirterek 'bu bir cinayettir' dedi.

Şahan Gökbakar paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Arabasını köpeklerin üzerine sürüp bir tanesinin başının üzerinden geçerek katleden kişi ’şakalaşmak için yaptım’ demiş. Mahkeme de kendisine bu cinayeti karşısında 1097 TL ceza vererek şakalaşmak istemiş herhalde. Hayvanları öldürmekle insanları öldürmek arasında bir fark yoktur. İkisi de candır ikisi de cinayettir. Yazıklar olsun."



#şahan gökbakar
7 yıl önce