|

Şehit düştüler Başkent'i düşürmediler

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen 4. CNR İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı'nda Yeni Şafak Gazetesi Muhabiri Yasemin Asan'ın 15 Temmuz şehitlerine ithafen yazdığı “15 Temmuz'da şehit düştüler, Başkent'i düşürmediler” adlı kitabı tanıtıldı. Asan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a imzalı kitap hediye etti.

Yeni Şafak
19:26 - 25/02/2017 Cumartesi
Güncelleme: 19:31 - 25/02/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Yeni Şafak muhabiri Yasemin Asan, kitabını CNR'ın açılışını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a takdim etti.
Yeni Şafak muhabiri Yasemin Asan, kitabını CNR'ın açılışını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a takdim etti.

Yeni Şafak Gazetesi Muhabiri Yasemin Asan, 15 Temmuz'un hemen ardından acıları taze şehit aileleriyle görüştü. Şehitlerin o geceye dair hikayelerini dinledi. Asan, bu hikayeleri ölümsüz kılmak üzere de kitaba dönüştürdü. DEKMEB tarafından yayınlanan "15 Temmuz'da şehit düştüler, Başkent'i düşürmediler" adını verdiği kitabında, Yasemin Asan, meşakkatli bir çalışma sonucu topladığı 15 Temmuz şehitlerinin hikayelerini birinci ağızdan anlattı, şehit yakınlarının duygu ve düşüncelerini aktardı.



Asan'ın kitabı, dün 4. CNR İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı'nda tanıtıldı. Fuarın açılışını yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Asan'ın kitaplarının yer aldığı standı gezdi, kitap hakkında bilgi aldı. Yasemin Asan, imzalı bir kitabını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye etti.




#15 Temmuz
#Recep Tayyip Erdoğan
#CNR Kitap Fuarı
7 yıl önce