|

Sherlock'un yeni sezon finali için sürpriz karar

Martin Freeman ve Benedict Cumberbatch’in sinema projeleri nedeniyle ekranlara uzun bir ara veren Sherlock, 4. sezonuna 1 Ocak 2017'de başlıyor. En çok beklenen diziler listesinde zirvede yer alan Sherlock, yeni sezonun son bölümünü beyazperdeye aktaracak.

Yeni Şafak
13:40 - 10/12/2016 Cumartesi
Güncelleme: 15:12 - 10/12/2016 Cumartesi
Diğer
Dördüncü sezonun final bölümü The Final Problem, eş zamanlı olarak İngiltere'deki seçili sinemalarda sadece bir geceliğine gösterilecek.​
Dördüncü sezonun final bölümü The Final Problem, eş zamanlı olarak İngiltere'deki seçili sinemalarda sadece bir geceliğine gösterilecek.​

Sherlock, 4. sezonuna 1 Ocak 2017'de başlayacak. En çok beklenen diziler listesinde zirvede yer alan Sherlock, yeni sezonun son bölümünü beyazperdeye aktaracak. Üç bölümlük dördüncü sezonun final bölümü The Final Problem, BBC One'daki gösterimiyle eş zamanlı olarak İngiltere'deki seçili sinemalarda sadece bir geceliğine gösterilecek.



The Abominable Bride için yapılan benzer uygulamanın başarısı üzerine hayata geçecek tek günlük Sherlock gösterimi, aralarında Cineworld, Odeon, Picture House, Vue, Empire, Omniplex, Showcase ve Everyman'in de yer aldığı 300 seçili sinemada 15 Ocak günü gerçekleşecek.






2017'nin ilk gününde The Six Thatchers ile ekranlarda olacak olan Sherlock'un yeni bölümlerinden resmi görseller yayınlandı.



Dizinin kısaca tarihi


Sherlock, Mark Gatiss tarafından televizyon için geliştirilen Sir Arthur Conan Doyle'un aynı adı taşıyan romanlarına dayalı İngiliz televizyon dizisidir. Serinin 90 dakikalık ilk bölümü 25 Temmuz 2010 günü BBC One televizyon kanalında, "Mini-Dizi" olarak yayınlanmaya başladı. Ancak gördüğü büyük ilgi sonucunda diziye devam edilmesine karar verildi. Dizinin 2. sezonu 1 Ocak 2012'de başladı. 15 Ocak 2012'de yayınlanan 6. bölüm ise 2. sezonun final bölümü olarak seyirciyle buluştu. 3. sezonun yayın sonunu takiben de 4. ve 5. sezonların onayı verildi. 4. sezona 1 Ocak 2017'de başlanacak.










#Benedict Cumberbatch
#Martin Freeman
#Sherlock
7 yıl önce