|

Sibel Turnagöl'ü dövdüler

Sibel Turnagöl, önce evini soyduğu daha sonra kendisini dövdüğünü iddia ettiği temizlikçisi A.T. hakkında suç duyurusu yaptı. Turnagöl'ün çığlıklar ile balkona koştuğu ve komşuları tarafından kurtarıldığı söylendi.

Yeni Şafak
10:41 - 23/10/2017 Pazartesi
Güncelleme: 11:01 - 23/10/2017 Pazartesi
Diğer
Sibel Turnagöl'ü hizmetçisinin elinden güvenlik görevlileri kurtardı.
Sibel Turnagöl'ü hizmetçisinin elinden güvenlik görevlileri kurtardı.

Ünlü oyuncu Sİbel Turnagöl, yardımcısından dayak yedi. Evine haftada birkaç gün gelerek temizlik yapan 44 yaşındaki A.T.'nin koşarak evden çıktığını fark eden Turnagöl, yardımcısının çantasını kontrol etmek istedi. Çantasında eşine ait bir gömlek ve kendi eşyalarını bulan Turnagöl, yardımcısı tarafından darp edildi.

Balkona çıkıp yardım istedi

Darp edildiği sırada evinin penceresinden bağırarak yardım isteyen Turnagöl, hizmetlisinin kollarından kurtulduğu bir an balkona çıkıp bağırmaya başladı. Turnagöl'ün yardım çığlıklarını duyan site güvenliği olay yerine geldiğindeyse A.T., olay yerini hızlıca terk etti. Sabah'ın haberine göre, Sibel Turnagöl de karakola giderek ifade verdi ve çalışanı A.T.'den şikayetçi oldu. İfadesine başvurulan hizmetli A.T., asıl mağdurun kendisi olduğunu ileri sürerek, "Çantamı aramaya çalışan Turnagöl, evini temizlediğim başka bir kadının bana verdiği ruju gördü. Aynısı olabilir desem de bana inanmadı. Tartışma yaşandı. Darp iddiaları asılsızdır" diyerek kendisini savundu. Soruşturma sürüyor.

#Sibel Turnagöl
7 yıl önce