|

Sinan Akçıl Bakan olmak istiyor

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl yeni albümünün ardından verdiği röportajda gelecekteki hedeflerinden bahsetti. Akçıl "Gelecekte sosyal medya bakanı olmak istiyorum" dedi. Sosyal medyanın hem yararlı hem de zararlı özellikleri olduğunu söyleyen sanatçı, belli bir yaştan sonra siyasete girmek istiyor.

Yeni Şafak
15:37 - 24/06/2017 Saturday
Güncelleme: 15:47 - 24/06/2017 Saturday
IHA
Sinan Akçıl, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iftar davetine katılmıştı.
Sinan Akçıl, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iftar davetine katılmıştı.
Ünlü şarkıcı
Sinan Akçıl
gelecekteki hedeflerini anlattı. Akçıl, "Belli bir yaştan sonra siyasete girmek ve
milletvekili
olmak istiyorum. Bu konuda bir hayalim de sosyal medya ile ilgili bir bakanlıkta olmak. Sosyal medya da hem zararlı hem de yararlı olaylar oluyor. Bunun için bu konuya el atılması gerektiğini düşünüyorum" dedi.
Mustafa Ceceli'ye sahip çıktı
Sinan Akçıl
, son zamanlarda özel hayatı ile ilgili
Mustafa Ceceli
'ye özellikle sosyal medya da yapılan eleştiri ve saldırılara yönelik olarak "inşallah mahcup olacaklar" yorumunda bulundu. Akçıl, "Sosyal medyada bana yönelik çok negatif şeylerle karşılaşmıyorum ama çok üzülen arkadaşlarım var bu konuda. Sosyal medyada özellikle son zamanlarda
Mustafa Ceceli
'ye de çok yükleniyorlar. İnsanın kendi hayat tercihlerinden dolayı, sosyal medya yorumlarını kapatacak hale getirilmemesi lazım. Birkaç ay sonra bu konular süt liman olduğunda bu yorumları yapanlar, konserlerinde onu alkışlarken inşallah mahcup olurlar" ifadelerinde bulundu.
#Sinan Akçıl
#Mustafa ceceli
7 years ago