|

Skyroad 1 yaşında

"Yaşarken gez, gezerken yaşa!" sloganıyla yayın hayatına devam eden Skyroad Dergisi birinci yılını kutluyor. 2015 Kasım ayından bu yana seyahat ve kültür rehberliği yapan Skyroad, okuyucularına dünyanın ve Türkiye'nin dört bir yanından ilgi çeken manzaralar sunmaya devam ediyor.

Yeni Şafak
12:16 - 11/11/2016 Cuma
Güncelleme: 09:19 - 11/11/2016 Cuma
Skyroad
Gezi ve kültür dergisi Skyroad, birinci yaşını kutluyor.
Gezi ve kültür dergisi Skyroad, birinci yaşını kutluyor.

Gezi ve kültür dergisi olan Skyroad, 13. sayısıyla birinci yılını geride bıraktı. Tarih, kültür, coğrafya ve insan münasebetini araştırmayı hedefleyen dergi, şimdiye kadar çıkardığı dikkat çeken sayıları ile geziseverlerden tam not aldı. İlk sayısını İstanbul temasıyla çıkaran Skyroad, her mevsimin güzelliğini dünyanın çeşitli yerlerinden okuyucularına anlatarak alternatif tatil seçenekleri sunmaya devam etti.



Skyroad, değerli sanatçılar; Lara Fabian, Gökhan Kırdar, Uğur Yücel, Onur Tuna, Melihat Gülses, Şevket Çoruh, Işıl Yücesoy'la gerçekleştirdiği röportajlarla da sanat dünyasına ışık tuttu.



Yeni sayısında İtalya'dan Karadeniz'in çılgın buluşuna kadar farklı mekanlardan ilginç haberler vermeye devam eden dergi, 'dünyanın en tatlı müzeleri' haberiyle okuyucuların iştahını kabartıyor. Son zamanlarda geçirdiği sağlık sorunları sebebiyle sevenlerini üzen Harun Kolçak röportajı da Skyroad'ın yeni sayısında yerini alıyor.



  1. Derginin Genel Yayın Yönetmeni Göksan Göktaş Skyroad'ın yeni yaşını şu cümlelerle kutladı;
  2. Gittiğimiz, gördüğümüz yerlerden, size 'tadımlık' bilgiler vermekten daha yüksek hedeflerimiz var. Tarih, kültür, coğrafya ve insan münasebetini araştırmak, 'bizim gezegen'in bilinmeyenlerini ortaya çıkarmak, kopya ezberleri bozmak niyetindeyiz. Şarkıdaki gibi; 'bu dünya bizim memleket!' Ve bu koca memleketi, sadece 'nerede ne yenir, nerede ne içilir'in dışında tanımaya, anlamaya, kodlarını çözmeye ihtiyacımız var. Dünyayı tanımak kendimizi tanımaktan, kendimizi tanımak da dünyayı tanımaktan geçiyor…” Yola çıkarken böyle demişiz siz yol arkadaşlarımıza, bu sözü vermişiz… Aradan tam bir yıl geçmiş. Derginiz Skyroad verdiği söz istikametinde bir yaşını kutluyor! “Yaşarken gez, gezerken yaşa” mottosuyla yola çıkarken hayatın her alanına, her rengine dokunmayı hedeflemiştik. Seyahatten insan hikâyelerine, kültür sanattan mutfak kültürüne… Geriye baktığımızda gururla ve sevinçle rotamızdan şaşmadığımızı görüyoruz. Yolumuza, “gezerken yaşayarak, yaşarken gezerek” devam ediyoruz. Yazarlarımıza, siz okurlarımıza ve bize destek veren herkese teşekkürü borç biliriz. Hep birlikte, nice yıllara!










Doğa tutkunlarının adresi "Yedigöller"


Aladağlar'da fotoğraf şöleni


#Skyroad
7 yıl önce
default-profile-img