|

Tekirdağ tatilcileri bekliyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak "Darbe girişimi nedeniyle olumsuz etkilenen Tekirdağ'daki tatil bölgelerinde, kamu çalışanlarının izinlerinin iptalini içeren genelgenin yürürlükten kaldırılması ile yeniden yoğunluğun artmasını bekliyoruz" diyerek turistlere çağrı yaptı.

Yeni Şafak
16:15 - 10/08/2016 Çarşamba
Güncelleme: 16:50 - 10/08/2016 Çarşamba
AA

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından yayımlanan, kamu çalışanlarının izinlerinin iptalini içeren genelgenin yürürlükten kaldırılması ile Tekirdağ'da turizmciler, geniş sahil şeridi ve plajlarıyla tatilcileri beklemeye başladı.



Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kamu çalışanlarının izinlerinin iptalinin kaldırılması dolayısıyla iç turizmde yaşanacak hareketliliğin Tekirdağ'ı da olumlu etkilemesini umut ettiklerini söyledi.



Yoğun ilgi bekleniyor


Darbe girişiminin, ülke genelinde olduğu gibi Tekirdağ'da da turizmi olumsuz etkilediğini belirten Albayrak, "Darbe girişimi nedeniyle olumsuz etkilenen Tekirdağ'daki tatil bölgelerinde, kamu çalışanlarının izinlerinin iptalini içeren genelgenin yürürlükten kaldırılması ile yeniden yoğunluğun artmasını bekliyoruz." dedi.



Özellikle, yakınlığı nedeniyle İstanbullu tatilcileri Kumbağ, Barbaros, Kastro, Alkaya, Şarköy plajlarına beklediklerini dile getiren Albayrak, şunları kaydetti:



"İstanbul'dan geldiğiniz zaman Marmaraereğlisi ilçesinde deniz kum ve güneşle buluşuyorsunuz. Ayrıca buradaki tarihi doku ile geçmişe yolculuk yapabiliyorsunuz. Kent merkezimizdeki Barbaros ve Kumbağ mahallelerinde de plajlarımız tatilciler için farklı bir güzelliğe sahip. Şehrimizin bilinen en önemli tatil yöresinden Şarköy, ilçemizde mavi bayrak almış tek yerimiz. Ben vatandaşlarımızı Marmaraereğlisi, Süleymanpaşa ve Şarköy'e davet ediyorum."








#Kadir Albayrak
#tatilci
#Tekirdağ
8 yıl önce