|

Tom Cruise kaza geçirdi

Seri 2018 yılında altıncı filmi Mission: Impossible 6 ile beyaz perdeye geri dönüyor. Ancak çekimleri devam eden filmin setinden talihsiz bir haber geldi ve 55 yaşındaki oyuncu Tom Cruise set kazası atlattı. Londra’daki çekimler esnasında bir platformdan başka bir platforma atlamaya çalışan oyuncu bu esnada duvara çakıldı. Yetkililer setin durdurulduğunu ve çekimlerin belirsiz bir tarihe ertelendiğini duyurdu ancak kaza ile ilgili açıklama yapmadı.

Yeni Şafak
11:31 - 14/08/2017 Pazartesi
Güncelleme: 11:31 - 14/08/2017 Pazartesi
Diğer
 Yetkililer setin durdurulduğunu ve çekimlerin belirsiz bir tarihe ertelendiğini duyurdu ancak kaza ile ilgili açıklama yapmadı.
Yetkililer setin durdurulduğunu ve çekimlerin belirsiz bir tarihe ertelendiğini duyurdu ancak kaza ile ilgili açıklama yapmadı.
1996 yılında
Brian De Palma
’nın yönettiği ve başrolünde
Tom Cruise
’un yer aldığı
Görevimiz Tehlike (Mission: Impossible)
, yıllar içinde gelen devam filmleriyle de birlikte en önemli aksiyon film serilerinden biri haline geldi. Yıllar içinde yönetmenler, senaristleri, yardımcı oyuncular değişse de yıllar içerisinde değişmeyen tek isim Tom Cruise oldu.
Seri 2018 yılında altıncı filmi
Mission: Impossible 6
ile beyaz perdeye geri dönüyor. Ancak çekimleri devam eden filmin setinden talihsiz bir haber geldi ve 55 yaşındaki oyuncu Tom Cruise set kazası atlattı. Londra’daki çekimler esnasında bir platformdan başka bir platforma atlamaya çalışan oyuncu bu esnada duvara çakıldı.

Çekimler ertelendi

Sinemia'nın haberine göre, yıllardır aksiyon filmlerinde birbirinden tehlikeli sahnelerde yer alan Tom Cruise’dan ya da filmin yapımcılarından bu kazayla ilgili açıklama gelmedi. Ancak çekilecek sahnelerin tarihi bir süre daha ertelendi.

Filmin vizyon tarihi 27 Temmuz 2018 olarak açıklanmıştı.

#Tom Cruise
#Görevimiz Tehlike
#Mission: Impossible 6
7 yıl önce