|

Tom Cruise ve Brad Pitt'in başrolü olduğu film dizi oluyor

Paramount TV "Interview with the Vampire" filminin dizi projesini onayladı ve "Vampire Chronicles" televizyon dizisinin çekimlerine başlanacağını belirtti. Tom Cruise ile Brad Pitt ile de görüşmelerin olduğu açıklandı ancak dizide oynayıp oynamayacakları hakkında kesin bir bilgi verilmedi.

Yeni Şafak
12:07 - 2/05/2017 الثلاثاء
Güncelleme: 12:19 - 2/05/2017 الثلاثاء
Diğer
Tom Cruise ile Brad Pitt ile de görüşmelerin olduğu söylendi ancak dizide oynayıp oynamayacakları hakkında kesin bir bilgi verilmedi.
Tom Cruise ile Brad Pitt ile de görüşmelerin olduğu söylendi ancak dizide oynayıp oynamayacakları hakkında kesin bir bilgi verilmedi.

Paramount TV "Interview with the Vampire" filminin dizi projesini onayladı ve Vampire Chronicles televizyon dizisinin çekimlerine başlanacağını belirtti. Tom Cruise ile Brad Pitt ile de görüşmelerin olduğu açıklandı ancak dizide oynayıp oynamayacakları hakkında kesin bir bilgi verilmedi.

Dizi hakkında açıklamalar

Paramount TV Başkanı Amy Powell, " Anne Rice öyle bir yazar ki bugünkü tüm vampir öykülerinin paradigmasını tartışmasız yeni baştan yazdı. Vampir Günlükleri ile ortaya çıkardığı zengin ve geniş dünya, doksanların gotik tonlarla eşsiz ve sofistike bir manzara sunmuştu. Pek çok izleyici kitlesine uygun ilginç karakterler, aynı zamanda edebi ve aynı zamanda başka türleri de içine alıyor" dedi.

Yazarın oğlu Christopher Rice da ayrıca bir bildiri yayınladı ve "Bu projede benim için ilk büyük gün. Annem bu projede onunla ortak olmamı istedi. İkinci önemli husus da bu heyecan verici ortaklığın Paramount Television ve Anonymous Content ile duyurulması” dedi.



#Tom Cruise
#Brad Pitt
#Interview with the Vampire
#Vampire Chronicles
٪d سنوات قبل