|

TRT'den 3 yeni proje

TRT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Eren, Yeni Şafak Ankara Müdürü Hüseyin Likoğlu ve muhabirimiz Yasemin Asan'ı makamında ağırladı. TRT'nin dizi projelerini anlatan İbrahim Eren, 3 yeni projenin müjdesini verdi. Eren, İngilizleri mağlup ettiğimiz Kut-ül Amare zaferinin dizisini yaptıklarını belirterek “Ayrıca, Filistin Cephesi'ndeki 15 bin Osmanlı askerinin esir düştüğü Seydibeşir Kampı'nı da dizi olarak çekeceğiz" dedi.

Yeni Şafak
10:44 - 14/03/2017 Salı
Güncelleme: 17:51 - 14/03/2017 Salı
Yeni Şafak
İbrahim Eren Kut-ül Amare zaferinin dizisini yaptıklarını belirterek, Filistin Cephesi'ndeki 15 bin Osmanlı askerinin esir düştüğü Seydibeşir Kampı'nın da dizi olarak çekileceğini müjdeledi.
İbrahim Eren Kut-ül Amare zaferinin dizisini yaptıklarını belirterek, Filistin Cephesi'ndeki 15 bin Osmanlı askerinin esir düştüğü Seydibeşir Kampı'nın da dizi olarak çekileceğini müjdeledi.

TRT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Eren, TRT dizileri hakkında Yeni Şafak Ankara Müdürü Hüseyin Likoğlu ve muhabirimiz Yasemin Asan'a açıklamalarda bulundu. Dizi projelerinde asıl motivasyon kaynaklarının halkın ihtiyaçları olduğunu anlatan Eren, “Bir dizi yapacağımızda kamuoyunda 'ne anlatacak dizilere ihtiyaç var? Aile bağlarını güçlendirmek mi gerekiyor, özgüven duygusunu beslemek mi lazım' sorularına cevap olacak araştırmalar yapıyoruz" şeklinde konuştu.



Seydibeşir Kampı


İbrahim Eren, TRT'de yayınlanacak yeni dizilerin de müjdesini verdi. Eren, İngilizleri mağlup ettiğimiz Kut-ül Amare zaferinin dizisini yaptıklarını belirterek “Ayrıca, Filistin Cephesi'ndeki 15 bin Osmanlı askerinin esir düştüğü Seydibeşir Kampı'nı da dizi olarak çekeceğiz. Burada kafaları zorla zehirli kazanlara sokulan askerlerimizin çoğu kör oluyor. Fakat askerlerimiz mücadeleyi bırakmayarak kampın içerisinde gazete çıkarıyor ve ayaklanıyorlar" dedi. Eren, gençlik polisiyesi olan 'Lise devriyesi' dizisinin de bir ay sonra izleyici ile buluşacağını ifade etti.






#İbrahim Eren
#Hüseyin Likoğlu
#Yasemin Asan
#Kut-ül Amare
#Seydibeşir Kampı
7 yıl önce
default-profile-img