|

Uluslararası CNR Kitap Fuarı “15 Temmuz” teması ile kapılarını açıyor

Yeni Şafak ve TVNET'in ana sponsoru olduğu 'Uluslararası CNR Kitap Fuarı'nın dördüncüsü 24 Şubat - 5 Mart tarihleri arasında kitapseverlerle buluşacak. 15 Temmuz teması ile 19 ülkeden 300 yayınevinin katılacağı fuarın açılışını ise Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

Yeni Şafak
11:42 - 22/02/2017 الأربعاء
Güncelleme: 09:41 - 24/02/2017 الجمعة
Yeni Şafak
Bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek 'Uluslararası CNR Kitap Fuarı'na 400 binden fazla ziyaretçi bekleniyor.
Bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek 'Uluslararası CNR Kitap Fuarı'na 400 binden fazla ziyaretçi bekleniyor.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Uluslararası CNR Kitap Fuarı", 24 Şubat - 5 Mart tarihleri arasında kitapseverlerle buluşacak. Yeni Şafak ve TVNET'in ana sponsor olduğu fuar, "15 Temmuz" teması ve 19 ülkeden 300 yayınevinin katılımıyla gerçekleştirilecek.



Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışa katılacak


Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, KOSGEB ve İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen fuarda, konferans, kitap tanıtımı, imza günleri, söyleşiler, çocuk etkinlikleri ve dinletilerle birlikte binin üzerinde kültür etkinliği düzenlenecek. 24 Şubat'ta başlayacak fuarın açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.



Onur konuğu Hasan Aycın


Bünyesinde Yeni Şafak gazetesi, TVNET televizyonu ve yenisafak.com, gzt.com'un yanı sıra Derin Tarih, Derin Ekonomi, Gerçek Hayat, Cins, Nihayet, Lokma, Kırmızı Beyaz, SkyRoad, Bilge Çocuk ve Bilge Minik dergilerini barındıran Albayrak Medya Grubu'nun özel standının da yer alacağı fuarın bu yılki onur konuğu ise Türkiye'nin önemli çizerlerinden Hasan Aycın olacak. Yeni Şafak'ın da çizeri olan usta kalem Aycın, söyleşi, sohbet ve imza günlerinde sanatseverlerle bir araya gelecek.


Yeni Şafak yazarları okurlarla söyleşecek



Fuarda, gazetemiz yazarlarından Hikmet Genç, Merve Şebnem Oruç ve Yusuf Kaplan 15 Temmuz'a ilişkin düzenlenen söyleşilere konuşmacı olarak katılacak.


Cins ve Gerçek Hayat ekibi de fuarda



Öte yandan, Albayrak Medya Grubu'nun bünyesinde bulunan Cins Dergisi ve Gerçek Hayat Dergisi yöneticileri ve yazarları da okurlarıyla buluşacak.



Direnişi anlatacaklar


Yeni Şafak Gazetesi İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik, Yeni Şafak Haber Müdürü Recep Yeter, TVNET Haber Müdürü Serhat İbrahimoğlu ve TVNET Yayın Müdürü İsmail Halis ise, medyanın 15 Temmuz darbe girişimine karşı direnişini anlatacak.


Fuarda ayrıca, "Türkiye'nin En Uzun Gecesi 15 Temmuz" ve "15 Temmuz Ruhu Işığında Ayasofya" gibi fuar temasına uygun pek çok söyleşi, panel ve fotoğraf sergileri düzenlenecek.



400 binden fazla ziyaretçi bekleniyor


Geçen yıl 383 bin 187 okur tarafından ziyaret edilen fuara, bu yıl 400 binin üzerinde ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. Toplam 25 bin metrekare alana kurulan fuar, 5 Mart'ta sona erecek.


#15 Temmuz Darbe Girişimi
#Uluslararası CNR Kitap Fuarı
#Yeni Şafak
#TVNET
#Recep Tayyip Erdoğan
٪d سنوات قبل