|

"Ve son kez İçerdeyiz" deyip bitirdiler

Yayınlandığı günden beri milyonları ekranlara kilitleyen 'İçerde', dün akşam yayınlanan final bölümüyle izleyicilere veda etti. Sarp ve Umut kardeşler için mutlu sonla biten dizi, 'Celal Baba' karakterini en son kaldığı hücre ile ekrana getirdi. Dizinin Twitter hesabından yapılan paylaşımla "Son kez içerdeyiz. Bizi izleyen herkese teşekkürler" diyerek veda edildi.

Yeni Şafak
11:14 - 20/06/2017 Salı
Güncelleme: 11:38 - 20/06/2017 Salı
Yeni Şafak
'İçerde' 39.bölümüyle izleyiciye veda etti.
'İçerde' 39.bölümüyle izleyiciye veda etti.

İçerde dizisi dün akşam yayınlanan final bölümüyle ekranlara veda etti.Dizinin final bölümü için Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda özel bir gece düzenlendi. Geceden elde edilen gelirin tümü Minik Kalpler Derneği için Tekirdağ'da inşa edilen okul projesine aktarıldı. Geceye dizi oyuncuları ve Ay Yapım ekibinin tamamı katıldı.

İlk bölümden bu yana yüksek reyting oranına sahip olan dizi 'Köstebek' adlı filmden Türk televizyonuna uyarlandı. Final bölümüyle dün akşam ekrana gelen dizi Sarp-Umut Yılmaz kardeşler için mutlu sonla bitti. 'Celal Baba' karakteri ise son sahnede hapishanedeki odasında akıl sağlığını yitirmiş bir halde görüntülendi. Sosyal medyanın da gündemine oturan dizinin hayranları, mutlu sonla bitmesinden dolayı memnun olduklarını dile getirdi.

Dizinin sosyal medya hesaplarından final bölümüyle ilgili birçok paylaşım yapıldı. Resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda son sahneye yer verilerek "Ve son kez İçerdeyiz. Teşekkürler" ifadeleri kullanıldı. Bu post gecenin en fazla beğenilen paylaşımı oldu.


İşte 'İçerde'nin resmi Twitter hesabından atılan tweetler:



#İçerde
#Televizyon
#Çağatay Ulusoy
#Aras Bulut İynemli
#Çetin Tekindor
7 yıl önce