|

Yeni John Wick için isteğini açıkladı

The Matrix serisiyle kariyerinde zirve yaptıktan sonra John Wick ile adeta ikinci baharını yaşayan Keanu Reeves, serinin üçüncü ve yeni filminde Tilda Swinton ile birlikte rol almak istediğini söyledi.

Yeni Şafak
11:36 - 30/09/2017 Cumartesi
Güncelleme: 11:37 - 30/09/2017 Cumartesi
Diğer
John Wick 3, ​Mayıs 2019’da vizyona girecek.
John Wick 3, ​Mayıs 2019’da vizyona girecek.

The Matrix serisiyle yakaladığı başarı sonrası tercih ettiği projelerle eleştiri oklarının hedefi olan Kanadalı aktör Keanu Reeves, 2014 yılında başladığı ve serinin 3 filmine hazırlandığı John Wick ile yeniden zirveye yükselmenin tadını çıkarıyor.

CBR’ın haberine göre, 2005 yapımı Constantine ve Thumbsucker filmlerinde Tilda Swinton ile birlikte çalıştığı için kendisini şanslı hissettiğini söyleyen Reeves, 56 yaşındaki İngiliz aktristen üçüncü John Wick filmine katılmasını istediğini ve kendisinin de bu fikre tamamen açık olduğunu kaydetti.

Keanu Reeves, Swinton hakkında, “Onunla dünyanın değişik yerlerinde zaman zaman karşılaşıyorum. O, olağanüstü bir kişi ve oyuncu” yorumunu yaptı.

Mayıs 2019’da vizyona girecek John Wick 3'ün yapımcıları ise şimdilik Keanu Reeves bu isteği karşısında sessizliklerini koruyorlar.



#​Keanu Reeves
#Tilda Swinton
6 yıl önce