|

Zuhal Topal'dan 'Birkan K.' açıklaması

Zuhal Topal geçtiğimiz yıl yayınlanan izdivaç programındaki bir katılımcının 'fuhuş' operasyonunda yakalanması üzerinde dikkatleri çeken bir açıklama yaptı.

Yeni Şafak
23:54 - 13/09/2017 Çarşamba
Güncelleme: 09:04 - 14/09/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Zuhal Topal
Zuhal Topal

Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri 54 "eskort" sitesine yönelik Adana'nın yanı sıra İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Eskişehir, Muğla, Gaziantep, Kocaeli, Mersin, Hatay, Şanlıurfa ve Malatya'da 24 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Üç ay süren teknik ve fiziki takibin ardından düzenlenen operasyonda, yaklaşık 700 kadının mağdur edildiği siteleri yöneten örgüt mensubu ikisi kadın 20 kişi yakalandı.

Geçtiğimiz sezon Star Tv’de yayınlanan Zuhal Topal'ın izdivaç programına katılan damat adayı gözaltına alınanlar arasında yer aldı.

Gözaltına alınanlar arasında programına damat adayı olarak katıldıktan sonra ünlenen Birkan K'nin (23) da olduğu görüldü. Birkan K'nin iki kadına fuhuş yaptırdığı iddiasıyla gözaltına alındığı öğrenildi.

Zuhal Topal'dan açıklama geldi

Birkan K.'nın yer aldığı izdivaç programının sunucusu Zuhal Topal bir açıklama yaparak "Ben sadece sunuculuk yaptım. Muhatap yapımcıdır" dedi.

Topal'ın açıklaması şöyle:

"Son zamanlarda internet sitelerinde geçtiğimiz sezon sunuculuğunu yaptığım, şu anda yayında olmayan " Zuhal Topal'la" programının locasında yer alan isimlerle ilgili pek çok haber yayınlanmaya başladı.

Daha önce de altını çizerek belirttiğim gibi programın yapımcısı ben,benim eşim ya da ailemden biri değildir. Dolayısıyla çıkan haberlerin muhatabı yapım şirketidir. Şahsımla ilgili olmadıkça; programla ilgili olan ve muhatabı yapım şirketi olan haberlerin , benim ismimle yan yana getirilmemesini önemle rica ederim."

Emniyette işlemler sürüyor

Örgüt lideri Mehmet A'nın da aralarında bulunduğu şüpheliler Adana'ya getirilerek Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirildi. Zanlılar daha sonra ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.




#Zuhal Topal
#Birkan K
7 yıl önce