|

Kırkpınar’da erken final: Recep Kara ile İsmail Balaban eşleşti-Edirne haber

656. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde, geçen yılın şampiyonu Başpehlivan Recep Kara, 3’ncü turda rakibi İsmail Balabanla eşleşti.

Yeni Şafak
18:34 - 15/07/2017 Cumartesi
Güncelleme: 18:36 - 15/07/2017 Cumartesi
IHA
Kırkpınar’da erken final: Recep Kara ile İsmail Balaban eşleşti-Edirne haber
Kırkpınar’da erken final: Recep Kara ile İsmail Balaban eşleşti-Edirne haber

656. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde, geçen yılın şampiyonu Başpehlivan Recep Kara, 3’ncü turda rakibi İsmail Balabanla eşleşti. Geçen yıl çeyrek finale kalamayan İsmail Balaban, geçen yılın şampiyonu Recep Kara ile eşleşti. İki isimden biri çeyrek finale ve altın kemere veda edecek.

656. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde, başpehlivanlık 3. tur güreşleri Er Meydan’ında başladı. 16 başpehlivan çeyrek finale yükselebilmek için dualı çayırda kıyasıya mücadele edecek. 3. turda rakiplerini yenen 8 pehlivan, yarın Er Meydanında gerçekleşecek çeyrek final müsabakasında mücadele edecek.

3. tur eşleşmeleri şu şekilde:

“Salih Erinç ile Şahali Kurt. Fatih Atlı ile İsmail Erkal. Ali Gürbüz ile Faruk Akkoyun. Serhat Balcı ile Onur Şenel. Recep Kara ile İsmail Balaban. Mehmet Yeşil Yeşil ile Hamza Köseoğlu. Orhan Okulu ile Ünal Kahraman. Şaban Yılmaz ile Serkan Serttürk.”

Kırkpınar’da kavga çıktı, pehlivan kanlar içinde hastaneye kaldırıldı

656’ncı Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin ikinci gününde pehlivanlar arasında zaman zaman gerginlikler yaşanıyor. Bir pehlivan çıkan arbedede yaralanarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.Saraiçi Er Meydanın’da pehlivanlar arasında çıkan kavgada bir pehlivan sağ göğsünden ve dudağından yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Çevik kuvvet ekipleri, pehlivanlar arasında çıkan kavgaya müdahale ederken güreşseverler de zaman zaman gerginlik yaşıyor.Polis Er Meydanında güvenliği arttırdı.


#Kırkpınar
#güreş
#656’ncı Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri
#Final
#Recep Kara
#İsmail Balaban
7 yıl önce