|

Leandro Paredes kimdir kimdir?

Leandro Daniel Paredes, 29 Haziran 1994 tarihinde doğdu. Profesyonel kariyerine 2010 yılında Boca Juniors kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Chievo, Roma, Empoli, Zenit Saint Petersburg ve Paris Saint-Germain kulüplerinde oynadı. Peki Leandro Paredes nereli? İşte Leandro Paredes’in hayatı ve biyografisi.

11:12 - 12/06/2023 Pazartesi
Güncelleme: 15:20 - 18/06/2023 Pazar
Yeni Şafak
Leandro Paredes hayatı, biyografisi
Leandro Paredes hayatı, biyografisi

İtalya Serie A takımlarından Juventus ile sözleşmesi sona eren Leandro Paredes kontratını uzatmadı. Orta saha oyuncusu için birçok takımın devrede olduğu öğrenilirken, Sarı-Kırmızılılar'ın da zaman kaybetmeden bu transferi bitirmeye çalışacağı belirtildi. Leandro Paredes’in kim olduğun vatandaşlar tarafından araştırılan konular arasında. Peki, Leandro Paredes kimdir, hangi takımlarda oynadı?

Leandro Paredes Kimdir?

Juventus Turin takımında Orta Saha mevkinde forma giyen Leandro Paredes, 29 Haziran 1994 tarihinde dünyaya gelmiştir. 182 cm boyunda ve 75 kilo olan Leandro Paredes, Sağ ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11'de 8 maça çıkan Leandro Paredes, 7 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Leandro Paredes, bu sezon 0 asist ve 1 gol katkısı ile oynamaktadır.

Leandro Paredes hangi takımlarda oynadı?

Profesyonel kariyerine 2010 yılında Boca Juniors kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Chievo, Roma, Empoli, Zenit Saint Petersburg ve Paris Saint-Germain kulüplerinde oynadı.

#Leandro Paredes
#Leandro Paredes hayatı
#Leandro Paredes biyografisi
1 yıl önce