|

FIFA 18’in yeni videoları yayınlandı

Resmi tanıtımının iki gün sonra E3 2017 oyun fuarında gerçekleşeceği FIFA 18'in oynanış videosu yayınlandı. Cristiano Ronaldo'nun başrolde olduğu videoda, yıldız futbolcunun tüm hareketlerinin oyuna entegre edildiği görülüyor. Alex Hunter'lı Journey modunda da gelişmeler bulunuyor.

Yeni Şafak
12:28 - 11/06/2017 Pazar
Güncelleme: 12:29 - 11/06/2017 Pazar
Yeni Şafak
Cristiano Ronaldo'nun bu yıl gösterdiği performansla yılın futbolcusu ödülünü almasına kesin gözüyle bakılıyor.
Cristiano Ronaldo'nun bu yıl gösterdiği performansla yılın futbolcusu ödülünü almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Her yıl ABD’nin Los Angeles kentinde düzenlenen E3 oyun fuarında geliştiriciler yeni oyunlarını tanıtıyor. Haliyle bu etkinlik, sektörün büyük isimleri için de gövde gösterisi yapmak için en büyük fırsat anlamına geliyor.

E3 2017 bu yıl 13-15 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek. Fakat etkinlikten önce EA Sports, bu yılki bombasının yeni görüntülerini yayınladı. Yıldız olarak bu sene, yılın futbolcusu olarak seçilmesine kesin gözüyle bakan Ronaldo’yla çalışan şirket, oyun motorunun nasıl geliştirildiğini gözler önüne serildi.

Hazırlık esnasında Ronaldo’ya özel kostüm giydiren ekip, yıldız futbolcunun tüm hareketlerini kayıt altına almış ve bunu oyuna yansıtmış. Ronaldo’nun çalımlarından gol sevincine kadar tüm hareketleri oyunda birebir yansıtılıyor.


Diğer taraftan EA Sport, geçtiğimiz yıl yepyeni ‘Journey’ moduyla oyunseverlerin karşısına çıkmıştı. Bu modda oyuncular, Alex Hunter isimli futbolcuyu yönlendirerek yeni bir kariyer oluşturuyordu.

İşte FIFA 18’de bu modda gelişmeler var. Şimdilik ünlü futbolcu, teknik adam ve yorumcuların görüşleriyle Alex Hunter’dan ipuçları veren ekip, bu sezon çok daha gerçekçi bir Journey modu sunmayı hedefliyor.


Fakat oyunseverlerin FIFA 18 için biraz daha beklemesi gerekiyor. Resmi tanıtımının E3 2017 fuarında gerçekleşeceği ve tüm detaylarının da yine orada belli olacağı FIFA 18, 29 Eylül’de PC, Xbox One, Xbox 360, PS3 ve PS4 platformları için satışa sunulacak.

#FIFA 18
#EA Sports
#E3 2017
#Ronaldo
7 yıl önce