|

Seçim vaadini 5 günde yerine getirdi

İnegöl ilçe merkezine 10 kilometre mesafedeki Cerrah Mahallesi'ne seçim çalışmaları sırasında PTT acentesi, doğalgaz ve bankamatik sözü veren AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, vaadini 5 gün içinde yerine getirdi.

Yeni Şafak
17:58 - 6/11/2015 Cuma
Güncelleme: 14:59 - 6/11/2015 Cuma
IHA

Cerrah Mahallesi'nde PTT açılışına AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, PTT Bursa Bölge Baş Müdürü Osman Tekin, İn-Gaz Genel Müdürü Faruk Coşkun ve Halkbank Bursa Bölge Müdürü Levent Tutuşbaş ile vatandaşlar katıldı. Milletvekili Hüseyin Şahin, seçim çalışmaları sırasında Cerrah Mahallesi'ndeki vatandaşların kendisinde 3 talebi olduğunu hatırlattı. Milletvekili Şahin, “İnegöl şehir merkezine yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta olan Cerrah'ta sizler PTT, doğalgaz olmamasından ve bankamatik bulunmamasından yakındınız. Biz bunları yapmaya söz verdik ve ilk sözümüzü seçimin ardından 5 gün içinde yerine getirmiş olduk. Hayırlı olsun” diye konuştu.



Cerrah Mahallesi'nde doğalgaz gelmesi için İn-Gaz Genel Müdürü Faruk Coşkun ile temasa geçtiğini söyleyen Şahin, “İn-Gaz Genel müdürümüz de burada. Gerekli planlama başlatıldı. Allah izin verirse yeni yılın ilk günlerinde kazma vurulacak ve çalışmalar hızla tamamlanacak” dedi. Cerrah'ta eksikliği hissedilen ATM cihazları içinde Halk Bankası Bursa Bölge Müdürü Levent Tutuşbaş ile görüştüğünü söyleyen Şahin, “Halk Bankası Bölge Müdürümüz de burada. Gerekli inceleme yapıldı. Allah nasip ederse 2 ay içinde Halk Bankası'nın bankamatikleri de gelecek. İnanıyorum ki diğer bankalarda burada ATM cihazlarını getireceklerdir” dedi.

#seçimler
#vaat
#1 kasım
8 yıl önce