|

Son dakika haberi: İstanbul Maçka Parkında bombalı saldırı: 20 yaralı

Son dakika haberi olarak İstanbul Maçka Parkında bombalı saldırı olduğu bildirildi. Alınan son dakika bilgilerine göre, İstanbul Maçka Parkı yakınlarında, bombalı araçla saldırı düzenlendiği ilk belirlemelere göre 20 yaralının olduğu bildirildi. Bölgeden son dakika haberlerini buradan görebilirsiniz.

Yeni Şafak
22:51 - 10/12/2016 Cumartesi
Güncelleme: 23:03 - 10/12/2016 Cumartesi
Diğer

olarak İstanbul Maçka Parkı yakınlarında bombalı saldırı düzenlendiği ve ilk belirlemelere göre 20 yaralının olduğu açıklandı. Saat 22.15 sıralarında Vodafone Arena Stadı'na yakın bölgede meydana gelen bombalı araç saldırısında cank kaybı olup olmadığı henüz bilinmiyor. İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan son dakika açıklamasına göre, bombalı saldırıda 20 yaralının olduğu bildirildi. Bölgeye çok sayıda güvenlik ekibi ve ambulans sevk edildi.



İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena yakınında bir patlama meydana geldiği bildirildi.



Olay yerine çok sayda ambulans sevk edildi.



Maçka civarında, Beşiktaş maçından çıkan Çevik Kuvvet polislerini taşıyan otobüse yönelik saldırı düzenlendiği belirtildi.



İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, patlamaya bombalı aracın neden olduğunu ve 20'ye yakın yaralı olduğunu açıkladı



İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: "Maçın hemen çıkışında Bursaspor taraftarının dağıldığı çıkışta, taraftarlar dağıldıktan sonra çevik kuvvet polisimizin olduğu noktada bir bombalı araç olduğu değerlendiriliyor. 20'ye yakın yaralı var, şehit sayısı konusunda bir bilgimiz yok. İnşallah olmayacağını ümit ediyoruz. Yaralılar polis."



Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Başbakanlık tarafından İstanbul'da Beşiktaş'ta Vodafone Arena yakınında meydana gelen patlamaya ilişkin geçici yayın yasağı getirildiğini bildirdi.




#Bombalı saldırı
#Beşiktaş
#İstanbul
#Maçka Parkı
#Son dakika haberi
7 yıl önce