|

Kuyt iddialı: Kupalar gelecek

Lig ve Türkiye Kupası şampiyonluğunu daha önce yaşadığını hatırlatan Kuyt, Süper Kupa'yı da ilk kez kazanmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi

.
00:00 - 28/08/2014 Perşembe
Güncelleme: 00:09 - 28/08/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Kuyt iddialı: Kupalar gelecek
Kuyt iddialı: Kupalar gelecek

Süper Kupa maçında 120 dakika sahada kalan ve son dakikada dahi pres yapan Dirk Kuyt başarısının sırrını açıkladı. Başarısının sırrını 3 kelimeyle 'çalışmak… çalışmak… çalışmak…' diye açıklayan Hollandalı yıldız, 'İstediğiniz kadar yetenekli olun çalışmadan başarılı olamazsınız. Kariyerim boyunca hep çok çalıştım. Takım olarak her geçen gün daha iyi oynuyoruz ve daha iyi oynayacağız' dedi.

'Lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası'nı kazandıktan sonra kazanmadığım tek kupa Süper Kupa'ydı' diyen yıldız oyuncu, 'Süper Kupa'yı kazanmayı çok istiyordum. Bunu başardığımız için çok mutlu ve gururluyum. Şampiyonluğun nasıl bir şey olduğunu Fenerbahçe formasıyla hissettim ve bu 3. kupa şampiyonluğum oldu. Daha fazla şampiyonluklar kazanmak istiyorum. Bu sezon ilk kupamızı aldık, artık hedefim ligi şampiyonluğunu kazanıp 4. yıldızı takarak Fenerbahçe tarihinde yer almak ve Türkiye Kupas'nı kazanarak sezonu 3 kupayla tamamlamak' dedi.

Sarı-lacivertli takımda kişilerin değil takımın ön planda olduğunu dile getiren Kuyt, 'Başarılı olabilmek için önce takım olmalısınız. Kimse tek başına şampiyon olamaz. Biz iyi bir takımız, çok iyi ve karakterli oyunculara sahibiz' ifadelerini kullandı.

10 yıl önce