|

Kütahyaspor statta mahsur kaldı

Sakarya Karasu'da oynanan Karasu-Kütahyaspor Bölgesel Amatör Lig karşılaşması sonrasında olaylar çıktı. Taraftarlar misafir ekip Kütahyasporlu futbolcular, teknik adamlar ve taraftarlara saldırdı. Kütahyasporlu taraftarlardan bazılarında kırıklar oluşurken 2 taraftar hastaneye kaldırıldı. Kütahyaspor kafilesi ile taraftarları stadyumda mahsur kaldı.

Yeni Şafak
18:27 - 1/02/2015 Pazar
Güncelleme: 16:30 - 1/02/2015 Pazar
Diğer

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'taki Karasu-Kütahyaspor maçından sonra olaylar çıktı. Lider Kütahyaspor'un 2-0 kazandığı maç sonrasında ev sahibi ekibin taraftarları misafir takım oyuncuları ve teknik ekibine saldırdı. Bu esnada Kütahyaspor teknik direktörü Gürkan Zora bazı taraftarlarca tartaklandı. 


Olaylar bununla da sınırlı kalmadı ve karşılaşmayı izlemek için gelen 2 otobüs Kütahyaspor taraftarından da yaralananlar oldu. Bazı taraftarların vücudunda kırıklar oluşurken 2 taraftar da hastaneye kaldırıldı.


Karşılaşmanın hakemleri maçtan 1.5 saat sonra stadyumdan ayrılabilirken olayların devam ettiği ve Kütahyaspor kafilesi ile taraftarlarının halen Karasu'da mahsur kaldığı bildirildi.

(Hürriyet)
#Karasuspor
#Kütahyaspor
#BAL
9 yıl önce