|

Sahada savaştık

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, Kayseri Erciyes karşısında tüm oyuncuların yüreğini ortaya koyduğunu belirterek, ''Böyle oynarsak bizi kimse yenemez'' dedi

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 20/04/2014 Pazar
Güncelleme: 23:05 - 19/04/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Sahada savaştık
Sahada savaştık

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, Kayseri Erciyesspor karşısında aldıkları galibiyetle Avrupa kupalarına katılma hedefine doğru emin adımlarla yürüdüklerini söyledi. İyi futbollarını her maça yansıtmaları gerektiğini belirten Mandıralı, ''Oyuncularımın böyle oynadığı sürece yenemeyecekleri takım yok. Bunu onlara da söyledim. Sahada savaşan futbolcular vardı. Genç oyuncular da böyle devam etmeli. Yüreğini sahaya koyan, formanın değerini bilen oyuncularla mücadelemiz sonuna kadar sürecek'' dedi. Avrupa kupalarına katılma yolunda çok önemli bir galibiyet elde ettiklerine dikkati çeken Mandıralı,''Ekip halinde sonuna kadar bu hedefin peşinde koşacağız. Daha fazla puan toplayıp daha iyi yerlere gelebilirdik ama biz işimize bakıp, çalışmaya devam edeceğiz. Önümüze bakmak zorundayız. Kalan maçları da iyi bir şekilde bitirip hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz'' diye kullandı.

Mandıralı farkını gösteriyor

Ligin 20. haftasında Akhisar Belediyespor karşısında alınan 4-2''lik mağlubiyetin ardından göreve getiri-

len Hami Mandıralı, farkını göstermeye başladı. Ligde 9''uncu sıradan aldığı bordo-mavili takımı 4''üncü sıraya kadar çıkaran Mandıralı, takımın başında çıktığı 10 maçın 4''ünden galibiyetle, 5''inden beraberlikle, 1''iden mağlubiyetle (hükmen) ayrıldı. Bu süredeki 6 deplasman maçında yenilgi yüzü görmeyen Trabzonspor, bu maçlarda 2 galibiyet ve 4 beraberlikle 10 puan topladı.

Trabzonspor''daki kaos yeni bir yıldız çıkardı: Zeki Yavru

Trabzonspor''da takım içindeki disiplinsiz davranışlara taviz vermeyen teknik sorumlu Hami Mandıralı, Zokora ve Colman''ın kadro dışı kalmasının ardından şans verdiği Zeki Yavru''dan istediği verimi alıyor. Erciyesspor maçında 11 bin 361 metre ile sahanın en çok koşan ismi olan Zeki, Mandıralı''nın yeni maestrolarından biri olarak göze çarpıyor. 1461 Trabzon''da ve Trabzonspor''da sağ bekte oynayan Zeki Yavru, Portekizli oyuncu Bosingwa''nın takıma transfer olmasından sonra o bölgedeki formasını kaptırmıştı. Genç oyuncu, Colman ve Zokora''nın kadro dışı kalmasının ardından kadın ve çocuk taraftarlar önünde oynanan Kasımpaşa maçında uzun bir aradan sonra forma giymişti. Son 5 maçta forma giyen Zeki Yavru, her geçen hafta performansının üstüne koyarak devam ediyor.

Başkan''ın acı günü

Trabzonspor Külübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu''nun dayısı Ahmet Yılmaz vefat etti. Yılmaz''ın cenazesi dün ikindi namazına müteakip İstanbul''daki Fatih Camii''nden kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Bosingwa ''baba'' oldu

Portekizli futbolcu Bosingwa''nın bir kız çocuğu dünyaya geldi. Kayseri Erciyespor maçından sonra uçakla Trabzon''a dönüp oradan da İstanbul aktarmalı Portekiz''e giden yıldız futbolcu Çarşamba günü Trabzon''a dönecek.

10 yıl önce